Connect with us

4ος Όμιλος

Το… βιολί του ο Ιάλυσος

Published

on

Την κούραση του 4ου ομίλου εξακολουθεί και οδηγεί ο Ιάλυσος που επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Βάρης στο παιχνίδι πρόλογος για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου κάνοντας παράλληλα το 4Χ4. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διατηρήσουν το απόλυτο και να παραμείνουν στην κορυφή του ομίλου δείχνοντας ότι αποτελούν μέχρι στιγμής την ευχαριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Αντίθετα, η τύχη σε ακόμη ένα ματς γύρισε την πλάτη στο σύλλογο της Ανατολικής Αττικής αφού παρότι μπήκε δυνατά στο ματς δεν μπόρεσε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Το συγκρότημα του Πέτρου Μίχου παρότι δεν μπήκε δυνατά στο ματς και λίγο έλειψε να το πληρώσει όμως ο Αστέρας δεν μετουσιώσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε σε γκολ.Όσο περνούσαν τα λεπτά, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να προηγηθούν στο 19′ χάρις σε γκολ που σημείωσε ο Μαθιός. Το τέρμα αυτό έδωσε φτερά στους νησιώτες οι οποιοι στο 28′ διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Χατζηκοσμά. Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή όμως δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα ώστε να ξαναμπούν στο παιχνίδι με αποτέλεσμα το 2-0 να μείνει μέχρι τέλους.

ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Λιόσης, Καρπαθάκης, Αθανασίου, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης (84′ Χειμωνέτος), Κοκκίνης, Χατζηκοσμάς (46′ Σταύλας), Μαθιός (55′ Χατζηπέτρος), Κοιλιάρας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Τερακανίδης, Μητσόπουλος, Καραμπάς, Χόρτσας, Βασιλείου, Αγκόλι, Ανδριανόπουλος, Παπασάβας (69′ Ιβάνοφ), Κουριουκίδης (64′ Χατζησάββας), Πασαλιδης, Ντάγερκας, (59′ Νικολέτος)