Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Καρατζάς – Σήμερα κλείνει ένα όμορφο ταξίδι της αθλητικής μου ζωής

Published

on

Ο Γιώργος Καρατζάς ανακοίνωσε με επιστολή που έδωσε στην δημοσιότητα την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Νέας Ιωνίας, ύστερα από πέντε χρόνια παρουσίας στον πάγκο της ομάδας και θέλησε παράλληλα να ευχαριστήσει φίλους του συλλόγου καθώς και συνεργάτες. Αναλυτικά ο έμπειρος τεχνικός αναφέρει τα παρακάτω:

Ύστερα από 5 χρόνια παρουσίας στην τεχνική ηγεσία της Νέας Ιωνίας, ήρθε η στιγμή της αποχώρησης. Σήμερα κλείνει ένας μεγάλος κύκλος, ένα όμορφο ταξίδι της αθλητικής μου ζωής.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τους υπέροχους φιλάθλους που ήταν πάντα δίπλα μας. Όλες τις διοικήσεις που συνεργάστηκα και ιδιαίτερα τους κ.κ. Ελμαλογλου Μάκη και Αδαμαντίδη Μιχάλη που μου ανέθεσαν την τύχη της ομάδας την φετινή χρονιά.

Τον φροντιστή κ. Βλασερο Θύμιο και τον κ. Έξαρχο Άκη πιστό φίλο της ομάδας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους άξιους συνεργάτες μου κ. Ναυπλιώτη Μάνθο και κ. Μπακη Τάκη.

Ιδιαίτερη αναφορά θα ήθελα να κάνω σε δύο ανθρώπους που από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασαν και με έκαναν οικογένεια τους, τον κ. Χατζηχαραλαμπους Σάββα και τον κ. Χατζηγιακουμιδη Γιώργο. Για το τέλος άφησα τους κομάντος μου, τους ποδοσφαιριστές.

Τους ευχαριστώ θερμά που με εμπιστεύτηκαν και όλοι μαζί καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας ένα δύσκολο έργο, να υπηρετήσουμε με συνέπεια μια μεγάλη και ιστορική ομάδα.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ η ομάδα, με την αξία διοίκηση της, να επιτύχει τους στόχους της και να πρωταγωνιστεί πάντα με ήθος και συνέπεια.