Connect with us

stoplekto

Π. Ιωακείμ: “Δεν υποτιμάς μια ομάδα που παίζει πέντε σερί χρόνια πλέι οφ”

Published

on

Αρκετοί με το ξεκίνημα των πλέι οφ ανόδου για τον δεύτερο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΠ είχαν ξεγραμμένο τον Αστέρα Κερατσινίου. Ο σύλλογος χάρη στις καλές εμφανίσεις κυρίως του πρώτου γύρου είχε μια απόσταση ασφαλείας, όμως ο κακός της εαυτός τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές(4 ήττες και 1 ισοπαλία) τον έφεραν να ξεκινάει την προσπάθειά του για την άνοδο από την τελευταία θέση των μπαράζ.

Όμως η ομάδα του Γιάννη Καλαϊτζή έχει φέρει τα πάνω κάτω στις δυο μέχρι τώρα αγωνιστικές με ψυχωμένες νίκες επί Ηρακλή Νίκαιας και ΑΟΚ Φαλήρου και πλέον με μία ακόμα επί της Ένωσης Καμινίων κατακτά μια ανέλπιστη άνοδο.

Σε επικοινωνία που είχε με την ιστοσελίδα μας ο Πρόεδρος του Αστέρα Παναγιώτης Ιωακείμ μας τόνισε: “Τα παιδιά δείξανε ψυχή σε ακόμα ένα παιχνίδι, με διαιτησία που δεν ήταν καλή, αφού μείναμε με εννιά παίκτες, ενώ ο βοηθός Γαρούφος άλλαξε χωρίς να ενημερωθούμε και την θέση του πήρε τελευταία στιγμή ο Μπεσίρης. Όσο για την πόρτα που έγραψε ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου ότι έσπασα, το λουκέτο και η αλυσίδα στην πόρτα ήταν σάπια, το λουκέτο δεν μπορούσε να κλείσει. Την χαλάσαμε σε κάποιους, γιατί μας είχαν τελειωμένους. Έχουμε ακόμα έναν τελικό την Κυριακή. Μια ομάδα που παίζει πέντε συνεχόμενα χρόνια σε πλέι οφ δεν την υποτιμάς…”.