Connect with us

8ος Όμιλος

Όρθιος στη Μυτιλήνη ο Ακράτητος, 1-1 με τον Αετό Λουτρών

Published

on

Σε ένα ματς όπου το πάθος και η δύναμη ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία, Αετός Λουτρών και Ακράτητος ήρθαν ισόπαλοι με 1-1.

Αυτό το αποτέλεσμα σίγουρα είναι θετικό για τους φιλοξενούμενους, αφού κατάφεραν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν αντίπαλο με τους ίδιους στόχους.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σταύρο Δαούτη, που στο 15′ στάθηκε άτυχος όταν η κεφαλιά του σταμάτησε στο δοκάρι. Ο Ακράτητος προηγήθηκε στο 40′ όταν ο Δαούτης με κοντινή προβολή έκανε το 0-1, με τους γηπεδούχους να φέρνουν το ματς στα ίσα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Πετρουζέλης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 1-1.

Στο 50′ ο Ακράτητος άγγιξε το δεύτερο γκολ, αλλά την κεφαλιά του Δαούτη απέκρουσε εκπληκτικά ο Κάμπερ.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 60′ με τον Πολύζο, ενώ ο Ακράτητος ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίχτες αφού στις καθυστερήσεις είδε την απευθείας κόκκινη ο Σουρτζής.

 

ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ:  Κάμπερ, Πολύζος, Μουτζούρης (60′ Χρυσάφης), Κριπιντίρης, Καπταγιάννης, Πετρουζέλης, Παπαδόπουλος (65′ Βλαστέλλης), Τσομπανέλης, Σεφουλάι (75′ Τρουλιανός), Μιχαλάκης, Δρακούλης.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ; Μουζάκης, Καριατλής, Χριστόπουλος (70′ Σουρτζής), Μιχαηλίδης, Δαούτης, Αμπάρα, Κατσιούλης (70′ Τσομπανίδης), Κονόμι (20′ λ.τρ. Ζιβάνοβιτς), Πρίντεζης, Τσιγγόπουλος, Ρεμούνδος (70′ Νικολάου).