Connect with us

7ος Όμιλος

Άλμπι Λένγκα: “Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχω με την Άνω Μερά”

Published

on

Στην Άνω Μερά η διοίκηση του συλλόγου καθημερινά επιδιώξει το «χτίσιμο» ενός συνόλου που θα βασίζεται σε ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν την κατηγορία. Ως εκ τούτου, καθημερινά οι επαφές είναι αρκετές αφού ο Νίκος Κωτσοβός έχει παραδώσει τη λίστα του, και η διοίκηση δουλεύοντας με πλάνο προσπαθεί να ικανοποιήσει όλα τα θέλω του έμπειρου προπονητή.

Τελευταία μεταγραφική προσθήκη ακούει στο όνομα Άλμπι Λένγκα.

Ο έμπειρος στόπερ θα είναι κάτοικος Μυκόνου τα νέα σεζόν και ο ίδιος ανέλυσε τους λόγους που πήρε την απόφαση να απαντήσει θετικά στην πρόταση των νεοφώτιστων.

Αναλυτικά, το σχόλιο του: «Είμαι χαρούμενος που τα βρήκαμε σε όλα με το σύλλογο της Άνω Μεράς. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό από την προπόνηση μέχρι το τελευταίο ματς για να καταφέρει ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους και να διακριθώ και εγώ με τη σειρά μου».

Ερωτηθείς για το στόχο που έχει θέσει ο σύλλογος, ο Λένγκα είπε: «Στόχος της ομάδας είναι να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο  που θα παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και θα τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται αφού κερδίσει πρώτα απ’ όλα την παραμονή».

Για τα λόγο που απάντησε θετικά, ο υψηλόσωμος αμυντικός δήλωσε: «Μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε ο Νίκος Κωτσοβός ο οποίος με έχει βοηθήσει αρκετά και έχω να πω τα καλύτερα γι αυτόν»

Για τις φιλοδοξίες του τόνισε: «Οι φιλοδοξίες μου είναι βάση της απόδοσης μου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».