Connect with us

stoplekto

Άνετα η Τροχαία Αθηνών 3-0 τη Δίωξη Ναρκωτικών

Published

on

Χωρίς να ανεβάσει ιδιαίτερα ρυθμούς και χωρίς να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης η Τροχαία Αθηνών επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας επί της Δίωξης Ναρκωτικών.

Έφτασε έτσι τους 19 βαθμούς, ενώ η Δίωξη έκανε φιλότιμη προσπάθεια αλλά δεν μπόρεσε να κάτι από το ματς μένοντας στους δύο βαθμούς.

Η Τροχαία είχε δοκάρι στο 16′ σε σουτ του Στρέμπα, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς γκολ. Τελικά το σκορ άνοιξε στο 58′ όταν ο Στρέμπας σούταρε, η μπάλα κοντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0-1. Αυτό το γκολ επέδρασε καταλυτικά στην εξέλιξη του αγώνα, και δύο λεπτά αργότερα στο 58′ ο Τσιρκινίδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Νικολόπουλος με κεφαλιά έκανε το 0-2. Στο 62′ και πάλι ο Τσιρκινίδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπιλμπίλης από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

ΔΊΩΞΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΏΝ: Λαρίσης, Μαλάτος, Αντωνιάδης, Αναστασάτος, Ασλανίδης, Νάτσιος, Σταύρου, Λαμπρούσης, Κρεμμύδας, Τσιάμαλος, Κατσιμαδάκης.

ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΘΗΝΏΝ (Παν. Τσορμπατζόγλου): Τσουμπελής, Λαγγουράνης, Περιβολάρης, Μητράκος, Στρέμπας, Δεληχατζής (54′ Αγόρας), Μπιλμπίλης, Κοντολάτης, Καραγιάννης Χ., Τσιρκινίδης, Νικολόπουλος.