Connect with us

stoplekto

Για 6η σερί χρονιά στον τελικό του πρωταθλήματος η Τροχαία Αθηνών

Published

on

Την πρόκριση της στον τελικό του πρωταθλήματος των Αστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής που διοργανώνει η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος πήρε η Τροχαία Αθηνών…

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η 6η συνεχόμενη χρονιά που προκρίνεται στον τελικό, όπως επίσης σημαντικό είναι το γεγονός ότι έχει προκριθεί και στον τελικό του κυπέλλου, και διεκδικεί το νταμπλ παραμένοντας αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις!

Στον επαναληπτικό ημιτελικό επικράτησε με 3-1 επί του Αστυνομικού τμήματος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, και σε συνδυασμό με την νίκη με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι πήρε την πρόκριση.

Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα δυνατός και δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από αγώνα επίσημου πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο το ΑΤ ΒΒΒ είχε την πρωτοβουλία και είχε αρκετές ευκαιρίες για το γκολ, αλλά η Τροχαία ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 29′ όταν ο Καραγιάννης έκανε το 1-0. Η απάντηση ήταν άμεση, με τον Μαυροβουνιώτη στο 33′ να κάνει το 1-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο η Τροχαία διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι κλείνοντας τους διαδρόμους προς την εστία της, παίζοντας με αντεπιθέσεις. Τελικά στο 88′ μετά από λάθος ο Καραγιάννης με το 2ο προσωπικό του γκολ έκανε το 2-1 καθαρίζοντας την πρόκριση, ενώ στο 90′ ο ίδιος παίχτης ολοκλήρωσε το προσωπικό του ρεσιτάλ κάνοντας το τελικό 3-1.

ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΘΗΝΩΝ (Παναγιώτης Τσορμπατζόγλου): Τσέπερης, Λαγγουράνης, Μητράκος, Δαούτης, Μανέτας, Βουρνάζος, Παπαχρήστος (80′ Κουτσογιαννούλης), Καραγιάννης, Γκιόλας (46′ Λάβδας), Καραγεώργος, Νικολόπουλος (70′ Καλλής)(87′ Φλώρος).

ΑΤ ΒΒΒ (Κώστας Σφακιανάκης): Καραμαλίγκας, Μαυροβουνιώτης, Μπέλτσος, Κόκκαλης (46′ Τσίκος), Κουκουνασούλης, Πάνου, Φασούλας (56′ Αργύρης), Βασιλειάδης, Νικολαΐδης, Βαφειάδης (81′ Γκλεζάκος), Κόρδας (74′ Ορφανός).