Connect with us

stoplekto

Ένας… “μαχητής” στον πάγκο του Απόλλωνα Άνω Λιοσίων

Published

on

Με όνειρα και φιλοδοξίες ο Απόλλων Άνω Λιοσίων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 26 Αυγούστου στο γήπεδο Πανοράματος την προετοιμασία του, με στόχο αρχικά ο σύλλογος να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και με την πάροδο του χρόνου το δημιούργημα του Προέδρου  Γιάννη Τζανόπουλου να παίρνει “σάρκα και οστά” όπως το έχει οραματιστεί.

Σε αυτή τη νέα προσπάθεια, επιλέχτηκε ένας άνθρωπος πραγματικός νικητής και μαχητής της ζωής, με θέληση και πίστη και που με την παρουσία του ο Απόλλωνας θα μπορεί να γίνει δυνατότερος και σοφότερος. Για όσους είναι στο σύλλογο γνωρίζουν. Ο λόγος για τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Αναστασιάδη, που το παρελθόν του αποδεικνύει ότι είναι γεννημένος για τα δύσκολα.

Σε επικοινωνία που είχε αποκλειστικά με το stoplekto.gr, ο έμπειρος κόουτς μας ανέφερε χαρακτηριστικά: “Είναι ένα νέο εγχείρημα, το οποίο με έκανε να αφήσω το πρωτάθλημα της Κορινθίας που υπηρετώ πολλά χρονιά και ο βασικός λόγος είναι επειδή πιστεύω σε αυτό που θέλει να κάνει ο Γιάννης Τζανόπουλος. Ένας άνθρωπος γνώστης του ποδοσφαίρου και είναι τιμή μου που με επέλεξε σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Οι υποσχέσεις που μου είχε δώσει συνεχίζουν να υλοποιούνται και πιστεύω ότι έχουμε όλα τα εχέγγυα για να πάμε μπροστά την ομάδα. Δεν θα κρύψουμε ότι έχουμε στόχο την άνοδο και μας περιμένει πολλή δύσκολη δουλειά μπροστά μας, για να πετύχουμε το στόχο μας”.