Connect with us

stoplekto

Κλ. Τζαφέρης: “Ο κ. Τζανόπουλος έχει πρόβλημα αυτοπροβολής…”

Published

on

Απαντήσεων συνέχεια από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΔΑ Κλέαρχο Τζαφέρη προς τον Πρόεδρο του Απόλλωνα Άνω Λιοσίων Γιάννη Τζανόπουλο.

Αναλυτικά η επιστολή που μας απέστειλε:

“Δεν θα ασχοληθώ άλλο με τον κ. Τζανόπουλο. Έχει πρόβλημα αυτοπροβολής. Χαίρομαι που του έδωσα τη δυνατότητα να παρουσιάσει το βιογραφικό του(νομάς από ό,τι διάβασα). Ίσως κάποιος να ενδιαφερθεί- καλή επιτυχία.

Για τις εκλογές να θυμίσω, το πρακτικό του Πρωτοδικείου γράφει, 36 ψήφισαν, 24 Τζαφέρης, 12 Τζανόπουλος, αυτά παρουσίασε ο τύπος ημερήσιος και ηλεκτρονικός σε όλη την Ελλάδα.

Γιατί δεν καταθέσατε αγωγή προσβολής των αρχαιρεσιών με τον “μαϊμού” δήθεν δικηγόρο της Ένωσης, που παρουσιάσατε για να εκφοβίσετε τα σωματεία; Δεν σας ψήφισαν ούτε τα σωματεία που είχατε υποψήφιους.

Τέλος σας αφήνω στη μοναξιά σας.

ΥΣ: Για την διοίκηση της Ένωσης είστε ο Πρόεδρος του Απόλλωνα Άνω Λιοσίων”.

Ένα θέμα λοιπόν που ξεκίνησε από μια διαμαρτυρία του Απόλλωνα Άνω Λιοσίων, εξελίσσεται σε προσωπική αντιπαράθεση από τις δυο πλευρές. Λογικά θα υπάρξει αντίδραση μες τη μέρα… Μείνετε συντονισμένοι…..

 

ΦΩΤΟ: Στη φωτογραφία προβάλλεται το πιστοποιητικό περί μη κατάθεσης αγωγής προσβολής αρχαιρεσιών που μας έστειλε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κλέαρχος Τζαφέρης, αναφορικά με το αποτέλεσμα των εκλογών της 1ης Φεβρουαρίου του 2019.