Connect with us

stoplekto

Γ. Τζανόπουλος: “Κύριε Τζαφέρη έχετε άγνοια για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο…”

Published

on

Από τον Πρόεδρο του Απόλλωνα Άνω Λιοσίων Γιάννη Τζανόπουλο, λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση που απαντάει στην επιστολή του Προέδρου της ΕΠΣΔΑ Κλέαρχου Τζαφέρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Αγαπητέ κύριε Τζαφέρη,

Οφείλω να ομολογήσω ότι η αμεσότητα της απάντησής σας με προσωπικό χαρακτήρα στην επιστολή διαμαρτυρίας του Απόλλωνα φανερώνει τον πανικό σας για το πρόσωπό μου. Σας το υπογράφω και λόγω της επαγγελματικής μου ενασχόλησής με την επικοινωνία την τελευταία 20ετία. Μάλλον σας κυνηγούν φαντάσματα του παρελθόντος. Επίσης ομολογουμένως θέλει θράσος να αναφέρεστε σε “δημοκρατική διαδικασία των εκλογών”, όταν όλη η Ελλάδα γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο αναλάβατε την διοίκηση ακριβώς πριν ένα χρόνο. Επειδή πρέπει να συστηθούμε λοιπόν και μου καταλογίζετε άγνοια απευθύνεστε σε έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, επαγγελματίας δημοσιογράφος από το 1999 με θητεία σε μεγάλες εφημερίδες και ραδιοφωνικούς σταθμούς ενώ παράλληλα έχω διατελέσει και σε παραγοντικό πόστο τόσο σε επαγγελματικές όσο και ερασιτεχνικές ομάδες. Γνωρίζω λοιπόν σίγουρα πολύ περισσότερους ανθρώπους στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο από ότι εσείς καθώς και τις ανάγκες του. Επέλεξα λοιπόν να απευθυνθώ στην Ένωση για το αίτημα μου με τον σύγχρονο τρόπο επικοινωνίας, μέσω email δηλαδή, τρόπο τον οποίο εσείς ίσως δεν χρησιμοποιείτε, και όχι τηλεφωνικά στην γραμματέα όπως μου καταλογίζετε. Είναι εκ των ων ουκ άνευ τέλος να απαριθμήσω τα πολλά περιστατικά αδυναμίας οργάνωσης και άγνοιας για την διεξαγωγή των διοργανώσεων της Ένωσης γιατί θα έπρεπε να γράψω 3.000 λέξεις. Αλαλούμ στην διεξαγωγή των αγώνων, ανυπαρξία ενημέρωσης τη ιστοσελίδας για ποινές, η ανήκουστη “υποχρέωση” για μπάλες το καλοκαίρι στα σωματεία, η παρωδία με το όριο ηλικίας, είναι μερικά μόνο από τα λάθη τα οποία τα αγαπητά σωματεία της ΕΠΣΔΑ έχουν βιώσει και έχουν κάνει τους ήρωες παράγοντες να σας γυρίζουν ήδη την πλάτη. Όπως έκαναν στην πρώτη σας Γενική Συνέλευση, στην οποία έλαμψαν δια της απουσίας τους. Μπορεί να είστε κύριος στις υπόλοιπες δραστηριότητες σας αλλά έχετε παντελή άγνοια για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τις ανάγκες του.

Υ.Γ Ρωτήστε παρακαλούμε τον αγαπητό κύριο Καράμπελα, αντιπρόεδρο και υπεύθυνο πρωταθλήματος, ο οποίος κόπτεται για την μη διατάραξη των πρωταθλημάτων, πότε θα ορίσει τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Αία Παραλίας, ο οποίος “σέρνεται” από τις 14/12/2019. Γνωρίζει τι λέει ο ΚΑΠ;

Φιλικά, Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Ά. Λιοσίων,

Τζανόπουλος Γιάννης”.