Connect with us

4ος Όμιλος

Έχει παλμό ο ΑΟΤ Αλίμου

Published

on

Ο ΑΟΤ Αλίμου δείχνει ότι έχει παλμό και ότι μπορεί να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία μετά την παλικαρίσια νίκη με 2-1 κόντρα στην Επισκοπή στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Οι παίκτες του Ζήση Ζήκου έβγαλαν περισσότερη θέληση για τη νικη βουλιάζοντας περισσότερο τους Ρεθυμνιώτες οι οποίοι βρίσκονται, πλέον, στην τελευταία θέση της κατάταξης με 3 βαθμούς. Από την άλλη, οι μπλε σκαρφάλωσαν στην 15 θέση φτάνοντας τους 7 βαθμούς. Στο α’ μέρος το ματς δεν είχε τη μεγάλη φάση στον αγώνα, με εξαίρεση το σουτ του Βελονάκη στο 30′ που απομάκρυνε ο Αμουτζάκης. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και ευτύχησαν να προηγθούν στο 83′ με γκολ του Κατσαδούρου ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το κόρνερ και τη αδυναμία των αντίπαλων αμυντικών να διώξουν. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση ωστόσο αφού 2′ αργότερα ο Σπάσιτς με γυριστό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Η ισοφάριση δεν πτόησε τους παίκτες του κ. Ζήκου οι οποίοι κατάφεραν να πετύχουν στο 2-1 με τον Αφράτη στο 93′. Να σημειωθεί ότι στο 89′ ακυρώθηκε γκολ για τον ΑΟΤ Αλίμου που πέτυχε ο Καζαντζής με τον διαιτητή να υποδεικνύει τον σκόρερ σε θέση οφσάιτν.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ (Ζήκος Ζήσης): Αμουτζάκης, Κόπελας (70′ Μανωλιάς), Γοργάκης, Αφράτης, Νταϊφώτης, Σαμιώτης, Πετούσης (55′ Παυλίδης (80′ Πέττας)), Κατσαδούρος, Καζαντζής, Σάμιος, Χρήστου
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Νίκος Κωτσοβός): Γεωργίου, Μαραθιανός, Πάτας, Παπαδήμας, Νικηφόρος, Σπάσιτς, Τοπάλι, Σταυρόπουλος (80′ Χαλκιαδάκης), Μανωλακάκης, Φοβάκης (85′ Λιαδιανός), Βελονάκης (90′ Βλαβιανός)