Connect with us

Διάφορα

Αγκαλιά με την πρόκριση η Τροχαία Αθηνών, 4-2 εκτός το ΑΤ Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Published

on

Πολύ κοντά στην πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος βρίσκεται πλέον η ομάδα της Τροχαίας Αθηνών, που επικράτησε με 4-2 εκτός έδρας επί της ομάδας του ΑΤ Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό και αρκετές εναλλαγές συναισθημάτων. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι στο 15′ με τον Κίλια, και τους φιλοξενούμενους να απαντάνε στο 21′ και να έχουν δοκάρι με τον Μανάλη. Τελικά το σκορ άνοιξε στο 33′ όταν ο Μαυροβουνιώτης με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τροχαία ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, και κατάφερε να ανατρέψει το σκορ. Αρχικά στο 57′ ο Μανάλης με κεφαλιά έκανε το 1-1, ενώ στο 62′ αρχικά η προσπάθεια του Γκιόλα σταμάτησε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης με ωραία ενέργεια και πλασέ έκανε το 1-2. Στο 73′ ο Νικολόπουλος ολοκλήρωσε ιδανικά μια έξοχη αντεπίθεση και έκανε το 1-3, ενώ στο 80′ ο ίδιος παίκτης μετά από εντυπωσιακή ενέργεια και πάσα πάρε βάλε του Μπεκατώρου έκανε το 1-4. Το τελικό 2-4 διαμορφώθηκε στο 86′ με αυτογκόλ του Δαούτη.

ΑΤ ΒΒΒ: Καραμαλίγκας, Μαυροβουνιώτης, Βασιλειάδης, Κόρδας, Κουκουνασούλης, Τσίκος, Κίλιας, Σκούρας, Μπέλτσος, Αργύρης, Τρακάλας.

Έπαιξαν και οι Φασούλας, Χαρμπής, Γιαννογλούδης, Βαφειάδης.

ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΘΗΝΏΝ: Τσουμπελής, Κοντολάτης, Δαούτης, Μητράκος, Μπλίκας, Μανάλης, Τσαλίκης, Καραγιάννης Χρ., Καραγεώργος Αθ., Κουκοβίνης, Γκιόλας.

Έπαιξαν και οι Καραγιάννης Ηλ., Μπεκατώρος, Μυλωνάς, Μανέτας, Νικολόπουλος, Μανιδάκης.