Connect with us

3ος Όμιλος

Αιολικός-ΠΑΟ Βάρδας 1-1

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αιολικό και τον ΠΑΟ Βάρδας σε παιχνίδι που αφορούσε την 16η αγωνιστική στον 3ο όμιλο με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1. Ασφαλώς το συγκεκριμένο αποτέλεσμα αποτελεί… γκέλα για τους νησιώτες αφού έμειναν πίσω όσον αφορά την υπόθεση τίτλου. Από την άλλη, οι πράσινοι έπιασαν στην 5η θέση με τις δυο ομάδες να έχουν 32 βαθμούς.

Στο α’ μερος, ο Αιολικός είχε την υπεροχή με τον Σίμωση στα πρώτα λεπτά και τον ο Αθανασόπουλος στο 25′ με κεφαλιά να έχουν δοκάρι. Ο τελευταίος στο 51′ έγραψε το 1-0, όμως οι πράσινοι δεν τα παράτησαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 68′ με σουτ του Πολυχρόνη.

Πάντως τα έκτροπα δεν έλειψαν από το παιχνίδι, καθως, ο πρόεδρος του Αιολικού, Σταύρος Γριπιώτης πλησίασε προς την πλευρά που βρισκόταν ο πάγκος των φιλοξενούμενων έχοντας φραστικό επεισόδιο με τον Ηλία Φωτόπουλο. Λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα ο κ. Γριπιώτης κινήθηκε και πάλι στον πάγκο των φιλοξενούμενων χτυπώντας τον κ. Φωτόπουλο μπροστά στα μάτια των ποδοσφαιριστών. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των γεγονότων οι διαιτητές είχαν αποχωρήσει προς τα αποδυτήρια κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει καταγραφεί τίποτα από αυτά. Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο στρατόπεδο του Αιολικού τα παράπονα για τη διαιτησία είναι αρκετά. Οι φάσεις που εστιάζουν οι γηπεδούχοι έλαβαν χώρα στο 85′, όταν ο Βαγγελή βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον α’ βοηθό Τάμαλη να σηκώνει το σημαιάκι και να υποδεικνύει σε θέση οφσάιντ τον έμπειρο μέσο. Στο 88′ ο Αθανασόπουλος σούταρε πεσμένος, η μπάλα φάνηκε να περνάει την γραμμή, όμως ο κ. Τάμαλης υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Πέτρος Μίχος): Πουρής, Καδής (87′ Κρητικός), Καλαγκάνης, Μπακάλης, Σαλταμάρας (74′ Παπαδόπουλος), Κριπιντήρης, Τσιλιγκίρης, Μίχος, Σίμωσης (47′ λ. τρ. Βαγγέλη), Κέρη, Αθανασόπουλος

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος) Σούλης, Αγουρίδης, Παναγόπουλος, Λουμπαρδέας, Αποστολόπουλος, Πολίτης Γ., Νικολόπουλος (82′ Καζαντζής), Ντόμας (75′ Καρούτης), Πολυχρόνης, Γκάτσης, Κωνσταντινίδης.