Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ανακοίνωσε και Μπέλια η ΑΕ Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού

Published

on

Έχουν χάσει τον… ύπνο τους στην ΑΕ Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού. Η ομάδα συνεχίζει ακάθεκτη την καλοκαιρινή της ενίσχυση και δεν σταματούν να ανακοινώνουν τον έναν παίκτη μετά τον άλλον, ακόμα και μεταμεσονύκτια.
Πριν λίγα λεπτά η διοίκηση προχώρησε στην ανακοίνωση ακόμα μιας σπουδαίας μεταγραφικής κίνησης, αυτή του έμπειρου στόπερ Αντώνη Μπέλια.

Ακολουθεί η δημοσίευση του σωματείου:

“Μια ακόμη πολύ σπουδαία μεταγραφή ενός εξαιρετικού ποδοσφαιριστη και χαρακτήρα…! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινωσουμε επίσημα την απόκτηση του έμπειρου και σπουδαίου ποδοσφαριστη Αντώνη Μπέλια. Μετά από προσπάθειες η ομάδα μας έκανε το καλύτερο δυνατό και ήρθε σε απόλυτη συμφωνία με τον ποδοσφαριστη Αντώνη Μπέλια αφού υπήρξε ταύτιση στόχων και απόψεων και έτσι ολοκληρώθηκε αυτή η σπουδαία μεταγραφή. Ο Μπέλιας ο οποίος είχε αρκετές προτάσεις κ από άλλες ομάδες επέλεξε την ομάδα μας καθώς το πλάνο της ομάδας μας και η φιλοσοφία ταιριάζει απόλυτα με τα δικά του θέλω. Αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και ως αμυντικός χαφ με την ίδια ευκολία και διακρίνεται για το δυναμισμό του, την εμπειρία του και την τεχνική του καθώς έχει παραστάσεις και από υψηλότερες κατηγορίες. Έχει αγωνιστεί σε Σαλαμινομαχους, Ελλάς Ποντίων και Αία Σαλαμινας με σπουδαία πορεία σε όλες τις ομάδες. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική μεταγραφικη κίνηση για την ομάδα μας που συνεχίζει πάνω στο πλάνο που έχει με μεταγραφες ουσίας. Αντώνη καλώς ήρθες στην οικογένεια μας! Σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας! Η ομάδα μας θα ανακοινώσει κ τις επόμενες κινήσεις της με βάση τον προγραμματισμό του προπονητή μας με σκοπό το καλύτερο ροστερ”.