Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Το ευχαριστώ της Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού στον Αντ. Αναστασιάδη – Τι δήλωσε ο ίδιος για την αποχώρηση του

Published

on

Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C.

#ΕΠΙΣΗΜΗ_ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας για όλα αυτά που προσέφερες Αντώνη στην ομάδα μας και το ποδόσφαιρο. Ο άνθρωπος που δημιούργησε τα επίσημα Social Media της ομάδας μας, που ανέλαβε την αναβάθμιση της εικόνα της ομάδας σε όλα τα επίπεδα εδώ και 6 χρόνια και έκανε τεράστιο και σπουδαίο έργο στην ομάδα μας σε πολλά κομμάτια, ένας άνθρωπος που άλλαξε τον θεσμό και την μορφή της επικοινωνίας και τον Social Media στο πειραϊκό ποδόσφαιρο με μοντέρνο και σύγχρονο τρόπο και εικόνα ο υπεύθυνος επικοινωνίας/τύπου & Social Media της ομάδας κ. Αντώνης Αναστασιάδης αποχωρεί από την ομάδα μας.

Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για όλο αυτό το έργο που δημιούργησες Αντώνη στην ομάδα μας και μέσα στα γήπεδα αυτά τα χρόνια με την δουλειά σου, το ήθος σου και την ποιότητα σου σαν άνθρωπος και υπεύθυνος σε όλο αυτό που δημιούργησες. Είσαι ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας της ομάδας και της εξέλιξης της στο πειραϊκού ποδοσφαίρου και είμαστε τυχεροί που σε είχαμε κοντά μας….τα λόγια είναι περιττά μπροστά στο έργο σου. ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Αντώνη!

ΔΗΛΩΣΗ_ΑΝΤΩΝΗ_ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ
Antwnis Anastasiadis (Facebook) : Μετά από 6 χρόνια πολύ σκληρής δουλειάς, δημιουργικής, ποιοτικής, ευχάριστης και αφοσίωσης στην ομάδα ήρθε η ώρα να δηλώσω ότι αποχωρώ πλέον από την ομάδα. Σίγουρα είναι μια δύσκολη απόφαση και ήρθε μετά από ώριμη σκέψη αλλά θεωρώ ότι είναι και σωστή αυτή την στιγμή λόγο των συνθηκών.

Ελπίζω και εύχομαι πραγματικά αυτή η ομάδα να βρει ξανά το δρόμο της γιατί το αξίζει, γιατί έχει βάσεις και σωστές αρχές και αυτό χρειάζεται στο ποδόσφαιρο και ειδικά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Όλα αυτά τα χρόνια δημιουργήσαμε θεωρώ κάτι πολύ όμορφο, κάτι ξεχωριστό και πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο κομμάτι της επικοινωνίας στην ομάδα. Δούλεψα πολύ σκληρά και προσπάθησα με τις ιδέες μου, με φαντασία, με αγάπη, με ήθος και σεβασμό προς όλους να βάλω ένα λιθαράκι κστο ποδόσφαιρο και να προσπαθήσω και εγώ να το κάνω καλύτερο, να το διαφημίσω μέσα από την ομάδα με τον καλύτερο και ποιο σωστό τρόπο.

Σίγουρα είναι πάρα πολλά αυτά που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια και παρουσίασα μέσα από την επίσημη σελίδα της ομάδας στα Social Media και δεν μπορώ μέσα σε λίγα λόγια να τα αναφέρω. Θεωρώ ότι η ομάδα ανέβηκε επίπεδο μέσα από όλα αυτά και παρουσίασε την καθημερινότητα των αθλητών, της ομάδας, των προπονητών, της διοίκησης, πραγματικά ΑΞΙΖΕΙ αυτή η δουλειά όλων αυτών των ανθρώπων να φαίνεται και να την βλέπει ο κόσμος, να βλέπει τον κόπο και την προσπάθεια όλων αυτών των ανθρώπων και τον ιδρώτα των παιδιών στο γήπεδο. Αυτό προσπάθησα να αναδείξω όλα αυτά τα χρόνια και αυτό θα συνεχίσω να κάνω σε όποιον επόμενο ποδοσφαιρικο σταθμό υπάρχω.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την διοίκηση της ομάδας σε όλους αυτούς τους αξιόλογους ανθρώπους που ήταν σε αυτή όλα αυτά τα χρόνια για την εμπιστοσύνη και την μεγάλη εκτίμηση που έδειξαν σε εμενα και στην δουλειά μου και τις ιδέες μου, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές της ομάδας και κάθε εργαζόμενο στην ομάδα για όλες αυτές τις όμορφες στιγμές και την εξαιρετική σχέση και συνεργασία που είχαμε, φυσικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια τα φιλαράκια μου γιατί πραγματικά έγιναν φίλοι μου πραγματικοί όλοι και χαίρομαι που πάντα θα έχουμε μια άψογη φιλία γιατί περάσαμε πολλά μαζί, κερδίσαμε την εμπιστοσύνη ο ένας του άλλου και παρουσιασαμε κάτι πολύ σημαντικό και ωραίο στον φίλαθλο κόσμο από την καθημερινότητα της ομάδας και το πνεύμα της οικογένειας και της παρέας που είχαμε.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παράγοντες και της διοίκησης όλων των ομάδων για την εκτίμηση που δείχνουν στο πρόσωπο μου σε όλα τα γήπεδα και για εμένα πραγματικά ήταν ανεκτίμητη η φιλοξενία τους προς εμένα, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλα τα αθλητικά site και εφημερίδες (Soccerlive.gr, stoplekto.gr, Abola.gr, SportActive.gr – Peiraiotika.gr ,ΦΩΣ των Σπορ, ΑΡΤ TV κ.α.) και όλους τους σπουδαίους δημοσιογράφους που μιλούσαμε και παρουσίαζαν το έργο της ομάδας μέσα από τις αναρτήσεις μου και ότι παρουσίαζα με τον τρόπο που πίστευα καλύτερο..

Να πω ένα συγνώμη αν κάτι καμία φορά δεν άρεσε αλλά ειλικρινά προσπαθούσα για το καλύτερο και πάντα με σεβασμό προς όλους. Μπορώ να γραφω ώρες πολλές για πολλά πράγματα και ανθρώπους που πραγματικά ήταν τιμή μου που γνώρισα και συνεργάστηκα αλλά δεν φτάνει μια στήλη εδώ.

Είναι τιμή μου που όλες αυτές τις μέρες αρκετές ομάδες και άνθρωποι έχουν επικοινωνήσει μαζί μου για να συνεργαστούμε και έχουν δείξει την θέληση τους και την εμπιστοσύνη τους προς εμένα και την δουλειά μου, σίγουρα θα κάνουμε συζητήσεις με αυτούς τους ανθρώπους τις επόμενες μέρες και θα δούμε ποιο θα είναι το επόμενο ποδοσφαιρικό σπίτι που θα δημιουργήσουμε και πάλι σπουδαία πράγματα!

Εξάλλου το ποδόσφαιρο αξίζει το καλύτερο, αξίζει να δείχνουμε την όμορφη πλευρά του να περνάμε σωστά μηνύματα στην κοινωνία και φυσικά η επικοινωνία είναι ένα βασικό κομμάτι στον αθλητισμό μας! Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Με σεβασμό και εκτίμηση σε όλους εσάς Αντώνης Αναστασιάδης.