Connect with us

stoplekto

Απάντηση του Προέδρου της ΕΠΣΔΑ Κλέαρχου Τζαφέρη στον Απόλλωνα Άνω Λιοσίων

Published

on

Από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΔΑ Κλέαρχο Τζαφέρη λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση- απάντηση, που αναφέρεται στη χθεσινή επιστολή που δημοσίευσε ο Απόλλων Άνω Λιοσίων, μέσω του Προέδρου του Γιάννη Τζανόπουλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Αγαπητέ κύριε Τζανόπουλε, σας ενημερώνω ότι στη διοίκηση της ΕΠΣΔΑ ή στη διοίκηση Τζαφέρη, όπως αρέσκεστε να την αποκαλείτε(όπως και να την πείτε εμείς είμαστε), κάθε μέλος έχει αρμοδιότητες. Οι πάλαι πότε αναχρονιστικές διοικήσεις ενός ανδρός έχουν ξεπεραστεί ως παλιομοδίτικες και μάλιστα με τη δημοκρατική διαδικασία των εκλογών.

Πρέπει λοιπόν ως Πρόεδρος συλλόγου να γνωρίζετε ότι τα αιτήματά σας μπορείτε να τα συζητάτε με τους υπεύθυνους των Επιτροπών, διότι η υπάλληλος της ΕΠΣΔΑ που απευθύνεστε κάνει πολύ σωστά τη δουλειά της μεταφέροντας τα αιτήματα στους αρμόδιους, αλλά αν επικοινωνούσατε εσείς απευθείας, ίσως να ήσασταν πιο ενημερωμένος για το αποτέλεσμα.

ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εμείς λοιπόν, ως διοίκηση με εισήγηση του κ. Καράμπελα(Πρόεδρος Επιτροπής Πρωταθλήματος), ανταποκριθήκαμε στο αίτημα που ζητήσατε τηλεφωνικά από την υπάλληλο, προκειμένου να αξιολογηθεί ο αγώνας της ομάδας σας το προηγούμενο Σάββατο με τον Κριό, ώστε να μην έχουμε γεγονότα. Μιλήσαμε με τη διοίκηση του Κριού, ενημερώσαμε τον παρατηρητή και ζητήσαμε από την Επιτροπή Διαιτησίας την προσοχή τους και ορίστηκε διαιτητής ο κ. Βάτσιος, επιπέδου Σούπερ Λιγκ.

ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ

Στο αίτημά σας που πάλι ζητήσατε τηλεφωνικά από την υπάλληλο και πάλι μας το μετέφερε, προκειμένου ο αγώνας της Κυριακής Άγιοι Ανάργυροι Ελευσίνας- Απόλλων Άνω Λιοσίων να μεταφερθεί Σάββατο αντί Κυριακής λόγω χοροεσπερίδας του σωματείου σας, είστε ήδη ενημερωμένος από την ανακοίνωση του κ. Καράμπελα μέσω του τύπου, που εσείς αρέσκεστε να επικοινωνείτε.

Ο κ. Καράμπελας(Πρόεδρος Επιτροπής Πρωταθλήματος), αν ήσασταν η γηπεδούχος ομάδα, θα έκανε το αυτονόητο, δηλαδή την αλλαγή της ημέρας. Σεβόμενος όμως την εκδήλωσή σας, επικοινώνησε με τη γηπεδούχο ομάδα, μετέφερε το αίτημά σας και πήρε αρνητική απάντηση και για αυτό σύμφωνα με εσάς φταίει η διοίκηση Τζαφέρη.

Βέβαια, δεν θέλω να πιστέψω ότι δεν γνωρίζατε, ότι για την αλλαγή πρέπει να συναινέσει η γηπεδούχος ομάδα;

ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΓΝΟΙΑ

Εμείς έχουμε επιλέξει, σεβόμενοι τον αγώνα των παραγόντων των ομάδων ήπιο κλίμα και συζήτηση για την επίλυση των προβλημάτων, όπως κάναμε και στην τελευταία συνέλευση στον Ασπρόπυργο. Αντιθέτως, εσείς επιλέγετε διαφορετικό δρόμο, για να δημιουργείτε εντυπώσεις, όπως και το δημοσίευμά σας στα “σφυρίγματα”. Κάντε λίγο υπομονή, είπαμε θα σας ενημερώσουμε.

Εκτός, αν έχετε επιλέξει την οδό να λέμε για να λέμε και κάτι θα μείνει. Δεν κάνουμε το αυτονόητο, χοροεσπερίδα όταν είμαστε εμείς γηπεδούχοι. Αλλά μετά τι θα λέμε για την ΕΠΣΔΑ.

ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπορείτε να συνεχίσετε εδώ είμαστε.

Πρόεδρος Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής

Κλέαρχος Τζαφέρης”.