Connect with us

4ος Όμιλος

Γεωργούλης: Ομάδα που προσπαθεί και θέλει η Γλυφάδα

Published

on

Η προετοιμασία  για το παιχνίδι  με την  Γλυφάδα βρίσκεται στο τελικό στάδιο και ο κόουτς Γεωργούλης καταστρώνει τα πλάνα του με τους παίκτες για να μπορέσει η ομάδα να  συνεχίσει το καλό της σερί. Ο έμπειρος κόουτς, μίλησε στην κάμερα του Εθνικός 24, για την εν λόγω αναμέτρηση,αλλά και για την ισοπαλία στην Κηφισιά. Δείτε την  εκπομπή Ethnikos inside πατώντας.

Για το ματς με την Κηφισιά:

«Αναφορικά με το παιχνίδι στην Κηφισιά, θα ήθελα να πω καταρχήν ότι  ευχαριστούμε την αντίπαλο μας για την άψογη φιλοξενία . Σε αυτό το γήπεδο διεξάγονται πάντα αγώνες υψηλού επιπέδου και αν η εν λόγω ομάδα δεν είναι η καλύτερη  στην κατηγορία ,είναι από τις καλύτερες  και από αυτή την άποψη είναι θετικός ο βαθμός που αποσπάσαμε. Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες  μου  τους είπα ότι προσπάθησαν, απλά με πιο καθαρό μυαλό στα τελευταία λεπτά θα μπορούσαμε να κλέψουμε το παιχνίδι ,γιατί η Κηφισιά βγήκε μπροστά ,υπέστη την πρώτη απώλεια  στο γήπεδο  της, αλλά κρατάω ότι σε μία δύσκολη έδρα πήραμε ένα πόντο και κρατήσαμε την καλή ψυχολογία που έχουμε.»

Για το παιχνίδι με την Γλυφάδα:

 «Από το τέλος του αγώνα της Κυριακής  ξεκινήσαμε την προετοιμασία για την Γλυφάδα. Είναι μία ομάδα που προσπαθεί και θέλει  να πάρει βαθμούς για να απαγκιστρωθεί  από τις τελευταίες θέσεις .Από αυτή την άποψη είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Θέλει υπομονή –ηρεμία  -τρέξιμο και διάθεση για τη νίκη.

  Ολη την εβδομάδα δουλέψαμε καλά και με τη βοήθεια του κόσμου που θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί και στην  Κηφισιά έδωσε το παρών και έδωσε τη δική του μάχη ,να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να  βελτιώσουμε την  βαθμολογική μας θέση.»