Connect with us

stoplekto

Στον τελικό του κυπέλλου η Τροχαία Αθηνών, 5-2 την ΥΜΕΤ

Published

on

Την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου Αστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής πήρε η ομάδα της Τροχαίας Αθηνών, που στον ημιτελικό επικράτησε με 5-2 επί της ΥΜΕΤ.

Στον τελικό η Τροχαία θα αντιμετωπίσει την περσινή νταμπλούχο ΥΑΒΕ (Βουλή) που στον άλλο ημιτελικό επικράτησε με 3-0 επί της ΥΑΤ.

Οι νικητές ήταν ανώτεροι και επικράτησαν δίκαια καθαρίζοντας το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσουν ιδιαίτερα ψηλά την απόδοση τους, ενώ η ΥΜΕΤ έκανε τη δική της προσπάθεια αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα των αντιπάλων της.

Στο 6′ ο Παπαχρήστος με άψογο πλασέ έκανε το 1-0, με τον Μανάλη στο 27′ να κάνει το 2-0. Στο 28′ ο Ηλίας Καραγιάννης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, με τον Μανάλη στο 33′ να κάνει το 4-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Η ΥΜΕΤ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 52′ είχε δοκάρι με τον Αποστολόπουλο, ενώ στο 54′ ο Αντωνίου μείωσε σε 4-1. Στο 65′ ο Μανάλης με απευθείας κόρνερ (!!!) έκανε το 5-1 πετυχαίνοντας χατ τρικ, και στο 67′ ο Αποστολόπουλος με πολύ ωραία προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

ΤΡΟΧΑΊΑ ΑΘΗΝΏΝ (Παναγιώτης Τσορμπατζόγλου): Κουτσογιαννούλης, Λαγγουράνης, Λάβδας, Δαούτης, Μητράκος, Μυλωνάς, Καραγεώργος, Μανάλης, Παπαχρήστος, Καραγιάννης Ηλ. (46′ Γκιόλας), Νικολόπουλος.

ΥΜΕΤ (Παντελής Κομνηνός): Μελίσσης (46′ Ρούτσης), Καρτσακλής (65′ Γεωργόπουλος), Μαστορόπουλος, Καράνης, Παπαγεωργίου, Ντόκας, Αντωνίου, Ναλμπαντιάν (46′ Πολυχρονόπουλος), Σιούλης (46′ Τσιμπούρης), Καψάλης (46′ Τανταλίδης), Αποστολόπουλος.