Connect with us

''STOPLEKTO'' ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Γκολ και φύγαμε για τον Παράδεισο!!! 

Published

on

Περιδιαβαίνοντας την απεραντοσύνη του ψηφιακού σύμπαντος και τις αχανείς διαδικτυακές λεωφόρους που σμιλεύουν το ανάγλυφο της στρογγυλής θεάς και την λατρεία των ειδώλων, παιανίζοντας σε όλες τις νοηματικές αποχρώσεις των οπαδικών συναισθημάτων, ύμνους και μελωδίες σε γλώσσα στίλβουσα και μεγαλοπρεπή, τα αστροκύτταρα του εγκεφάλου, στην ακαθόριστη κίνηση της αέναης αναζήτησης και της προσχεδιασμένης  τυχαιότητας -στον άπειρο χρόνο και τόπο της τεχνητής νοημοσύνης και των αλγορίθμων-θα σε οδηγήσουν ”STOPLEKTO”

Στην διακεκαυμένη ζώνη έκλυσης της αδρεναλίνης και των πυρακτωμένων φαντασιώσεων.
Στην κιβωτό των ποδοσφαιρικών ηδονών, όπου ονειροπόλοι διάκονοι και ”μύστες” εξιστορούν με τέχνη, μεράκι και μαστοριά, τις λυτρωτικές στιγμές που ο στράικερ-μπομπέρ, κεραυνοβολεί τα δίχτυα και ο νευροδιαβιβαστής της ντοπαμίνης, μέσω των νευρωνικών συνάψεων, προκαλεί χαοτικούς στροβιλισμούς και διάπυρες ροές εκρήξεων  καυτής λάβας και αχαλίνωτων εγκεφαλικών οργασμών, στους  ονειροπαρμένους οπαδούς.
Γκόοολ!!!

Ο αιώνιος πόθος των πιστών της γήινης Θεότητας.Ο διακαής πόθος των ζηλωτών στο Σαντιάγο Μπερναμπέου,  στο Κάμπ Νόου,  στο Γουέμπλεϊ,  στο Λα Μπομπονέρα και στο Εστάντιο Ντο Μαρακανά.

Γκόοολ!!!
Το Ιερό δισκοπότηρο του ”αρχετυπικού” ποδοσφαιρικού μύθου, που ενώνει με την δύναμη της μεταμορφωτικής τέχνης των αλχημιστών τον μαγικό  κόσμο του Πελέ, του Κρόϊφ, του Μαραντόνα, του Ροναλντίνιο, του Μέσι, του Ρονάλντο και του Χατζηπαναγή, με τα πυροκλαστικά ρεύματα  της εξέδρας και τα αλαλάζοντα πλήθη των οπαδών.

Γκόοολ!!!
Η ουρανομήκης κραυγή που διαπερνά την συμπαντική δομή του χωροχρόνου και μέσα απο την κοσμογονία των αισθήσεων και των παραισθήσεων θέτει στην απεραντοσύνη το θεμελιώδες, αιρετικό, φιλοσοφικό και υπαρξιακό ερώτημα

Στον Παράδεισο ”παίζουν μπάλα” τις Κυριακές??
Εμπεριέχει δηλαδή η ευτυχία της ”ανυπαρξίας”, έστω ως φευγαλέες στιγμές και αντανακλάσεις, τις εξαίσιες, αέρινες χορογραφίες και πιρουέτες των βιρτουόζων, Έντσον Αράντες Ντο Νασιμέντο και Ντιέγκο Μαραντόνα, που συγκίνησαν δισεκατομμύρια φιλάθλους στον πλανήτη Γή και πέρασαν στην Αθανασία?
Οι εραστές της φιλοκαλίας στον κόσμο της φυσικής αντιληπτικότητας των πραγμάτων και του μεταφυσικού κάλλους  σίγουρα θα απαντούσαν θετικά…..
Το τόπι ”STOPLEKTO”.Γκόοολ!! και φύγαμε για τον ”Παράδεισο”……
σ.σ. Στην κεντρική φωτό ο πρόεδρος του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Γ.Ποντίκας που καθημερινά ενημερώνεται από την ηλεκτρονική εφημερίδα μας για τις εξελίξεις στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Τιμά και σέβεται τις απαρχές της ύπαρξης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Advertisement