Connect with us

4ος Όμιλος

Γκώνιας: Η συνέχεια θα είναι καλύτερη

Published

on

Ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στον αγώνα με τον Αστέρα Βάρης παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Επισκοπής Τάκης Γκώνιας αμέσως μετά το ματς. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε όπου και τόνισε:«Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Αστέρα Βάρης. Για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή, βλέπουμε τον αντίπαλο προπονητή να μας δίνει συγχαρητήρια για πράγματα που δεν έχουν δει να γίνονται στον αγωνιστικό χώρο στην κατηγορία της Γ’ Εθνικής. Αυτό κάτι σημαίνει.

Σήμερα είδαμε συνεργασίες από τους ποδοσφαιριστές μου, βγάλαμε τον παίκτη παραπάνω έτσι όπως θέλουμε στην επίθεση. Έχουμε όμως θέματα στο να διαβάσουμε στα πόσα μέτρα μένει η άμυνά μας. Το ότι παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο κι έγιναν καλές φάσεις είναι γεγονότα που δεν τα αμφισβητεί κανείς. Εμείς όμως, είχαμε ένα συγκεκριμένο πλάνο στυλ παιγνιδιού. Απλά δεν ήρθε το δεύτερο γκολ.

Είναι πολύ νωρίς γι’ αυτά τα παιδιά να μπουν σ’ ένα στυλ παιγνιδιού, να μπουν στη φιλοσοφία του σωστού ποδόσφαιρο. Η συνέχεια όμως θα δείτε ότι θα είναι καλύτερη».