Connect with us

3ος Όμιλος

Δημητρίου: Δεν μπορούμε να επιλέγουμε παιχνίδια

Published

on

Στο τελικό της στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία του ΑΟ Χαλκίδας εν όψει του αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή με αντίπαλο τον Βύζαντα Μεγάρων. Ο Πέτρος Δημητρίου μπορεί να υπολογίζει στις επιστροφές των Τσούπρου και Τσατσαρώνη που εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του βασικού επιθετικού, Σπανού. Αντίθετα εκτός μάχης έχουν τεθει οι μόνιμοι τραυματίες Τσέκουρας και Γκιτζάλης. Στο μεταξύ, ο ικανότατος τεχνικός σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στον αγώνα της Κυριακής όπου θα αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα λέγοντας:

Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια στην κατηγορία να επιλέγεις παιχνίδια. Η Χαλκίδα βλέπει όλα τα ματς με το ίδιο σκεπτικό. Αυτή τη δομή έχει, να παίζει το ίδιο ποδόσφαιρο με καλό ρυθμό και καλή ταχύτητα. Την προηγούμενη αγωνιστική παρά την ήττα ήμασταν καλοί και δείξαμε ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Από εκεί και πέρα, αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με ιστορία που έχω εργαστεί και στο παρελθόν και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο‘.

Ερωτηθείς για την έλλειψη του Σπανού που δεν επιτρέπει να υπάρχει η εύρυθμη λειτουργία στο επιθετικό κομμάτι, ο Πέτρος Δημητρίου είπε: Ο Σπανός είναι ένας επιθετικός που εάν δεν είναι έτοιμος και δεν παίξει η ομάδα δεν έχει κλασσικό φορ. Απ΄εκεί και πέρα ευελπιστώ να τον έχουμε αύριο και να μας βοηθήσει’.