Connect with us

4ος Όμιλος

Διπλό με Ιωάννου η Γλυφάδα στο Ρέθυμνο

Published

on

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο ΑΟ Γλυφάδας που κόντρα στα προγνωστικά έστειλε το δικό του μήνυμα μετά το διπλό που πήρε στην Επισκοπή επικρατώντας με 0-1 της ομώνυμης ομάδας. Το συγκρότημα του Νίκου Κωτσοβού δείχνοντας τεράστια υπομονή στο παιχνίδι του και παρουσιάζοντας τεράστια αυταπάρνηση πήρε το πρώτο της τρίποντο το οποίο θα δώσει άλλη ώθηση εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος στους κόκκινους. Αντίθετα, το συγκρότημα του Τζανλούνκα Κολονέλο προβλημάτισε με την απόδοση του και σίγουρα θα πρέπει να γίνει μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε οι Ρεθυμνιώτες να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 82′ ο Ιωάννου με πέναλτι ενώ στο 30′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μεχντί

Διαιτητές: Κυρίτσης (Δωδεκανήσου), Δασκαλάκης-Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου)
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Τζιανλούκα Κολονέλο): Γεωργίου, Κρητικός, Αγτζίδης, Μποτωνάκης, Παπαδήμας, Τοπάλι, Γούλας, Σπάσιτς, Ηλιόπουλος (76′ Βελονάκης), Μεχντί, Σταυρόπουλος (82′ Φοβάκης)
ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Νίκος Κωτσοβός): Ζιώγκας, Τσιτόφωτος, Σινάνι, Παικόπουλος, Σταμπούλογλου, Μπούμπας, Παντέλης, Παναγόπουλος (60′ Κόντι), Καλογιάννης (89′ Κατσίβελας), Ιωάννου, Αραμπατζής.