Connect with us

4ος Όμιλος

Επισκοπή-Κηφισιά 2-1

Published

on

Μεγάλη νίκη που δείχνει ότι θα εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για την παραμονή πήρε η Επισκοπή επικρατώντας με 2-1 της Κηφισιάς σε παιχνίδι για την 17η αγωνιστική. Με το τρίποντο αυτό, οι Ρεθυμνιώτες έφτασαν στους 12 βαθμούς και στην 14η θέση τη Γλυφάδα, σε αντίθεση με την Κηφισιά που παρέμεινε στους 30 βαθμούς και την 5η θέση, βάζοντας τέλος στα όνειρα που είχε για τίτλο. Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ όμως πότε ο Γεωργίου και πότε η αστοχία δεν επέτρεψαν στο συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου να προηγηθεί. Στην επανάληψη, το ματς ξεκίνησε με γκολ αφού στο 51′ ο Σίτσκοβ έγραψε το 1-0. Το τέρμα αυτό τόνωσε την αυτοπεποίθηση των Κρητικών που πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 53′ με τον Χαλκιαδάκη. Δύο λεπτά αργότερα, η κατάσταση δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο για τους γηπεδούχους αφού αποβλήθηκε ο Γκίκας με απευθείας κόκκινη αφού λογομάχησε με αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με κεφαλιά του Χαϊκάλη σε 2-1.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Νίκος Κωτσοβός) Γεωργίου, Γεωργιάδης (67 λ.τρ. Κοττάτης), Καψιώτης, Παπαδήμας, Άλμπι, Μπάτσεφ, Γούλας, Ιβάνοφ (90′ Μανωλακάκης), Σίτσκοφ (60′ Μπάτσι), Ντινιωτάκης, Χαλκιδάκης.

ΚΗΦΙΣΙΑ: (Δημήτρης Παπασπύρου) Γουμάγιας, Γκίκας, Καλαϊτζίδης, Τεγούσης, Καρακώστας, Έσλερ (78′ Παληαρούτας), Μιχαλόπουλος, Ζαφειρίδης (58′ Παπάζογλου), Ντούλιας, Γκέζος (46′ Οσμανάι), Χαϊκάλης.