Connect with us

4ος Όμιλος

Ηράκλειο-Επισκοπή 1-2

Published

on

Πολύ σκληρή για να πεθάνει αποδεικνύεται η Επισκοπή που πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Ηρακλείου επικρατώντας της νεοφώτιστης ομάδας με 2-1. Πάντως, οι γηπεδούχοι φωνάζουν για την διαιτησία θεωρώντας ότι δεν τους δόθηκαν δυο πέναλτι υποστηρίζοντας ότι η μπάλα βρήκε σε χέρι αντίπαλου αμυντικού. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του κ. Κωτσοβού παρέμεινε στην προτελευταία θέση με 9 βαθμούς, ενώ το Ηράκλειο βρίσκεται στην 13η θέση με 13.

Όσον αφορά τον αγώνα, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο α’ μέρος και προηγήθηκαν στο 30’ με πέναλτι του Αλεξίου μετά από χέρι στο οποίο υπέπεσε αντίπαλος αμυντικός. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές στην επανάληψη και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 60’ με πλασέ του Σίτσκοβ. Όσο περνούσαν τα λεπτά, το ματς έδειχνε ότι θα έληξε ισόπαλη όμως ο Γεωργιάδης είχε αντίθεση άποψη, αφού ο ικανότατος μπακ με σουτ πέτυχε το τέρμα που χάρισε τη νίκη στην Επισκοπή, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Μαρκος Μαυρομάτης) Μακρυωνίτης, Μέρτκολα (73’ Σπυριδάκης), Κατσούλης, Παπαδόπουλος, Σπανός, Αλεξίου, Νταβαρίνος, Ρεντζής, Τζανέτος, Καλιαμπάκας, Μάμαλος.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Νίκος Κωτσοβός) Γεωργίου, Παπαδήμας, Γεωργιάδης (79’ λ.τρ. Χαλκιαδάκης), Πάττας, Λένγκα, Μπάτζεφ, Ιβανόφ, Μπάτσι, Σίτσκοφ (85’ Φοβάκης), Ντινιωτάκης, Γούλας (89’ Μανωλακάκης).