Connect with us

''STOPLEKTO'' ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Η Κυβέρνηση πρέπει να συνδράμει τον Περιφερειακό Τύπο δηλώνει στο ”Κανάλι της Βουλής”, ο βουλευτής της Ν.Δ. Γ.Κοτρωνιάς

Published

on

Πληθαίνουν οι φωνές για την ενίσχυση του Περιφερειακού Τύπου από την Πολιτεία, μετά την άκρως επιτυχημένη ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε στην Αθήνα ο Σύνδεσμος Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων, με την συμμετοχή Κυβερνητικών στελεχών, του Προέδρου της Βουλής Κ. Τασούλα και 80 βουλευτών που εκλέγονται στην Επαρχία.

Το θέμα έφτασε και στο ‘’ΚΑΝΑΛΙ της ΒΟΥΛΗΣ’’, όπου συζητήθηκε εκτενώς στην εκπομπή ‘’Πρωϊνή Επισκόπηση’’, με τον βουλευτή Φθιώτιδας Γ.Κοτρωνιά να ζητάει μετ’ επιτάσεως από την κυβέρνηση να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια των Περιφερειακών Εφημερίδων, να ανταπεξέλθουν με αρτιότητα  και αξιοπρέπεια στις αντίξοες οικονομικές δυσκολίες προκειμένου να επιτελέσουν το δημοκρατικό τους ενημερωτικό καθήκον.

‘’Αν χαθεί η έντυπη ενημέρωση, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γ. Κοτρωνιάς,-ο οποίος συμμετείχε στην ενημερωτική εκδήλωση του Σ.Η.Π.Ε- τότε ο πολίτης μπορεί να γίνει έρμαιο σε κάθε λογής κακόβουλο, που μπορεί να διαστρεβλώνει και να χειραγωγεί στο ψηφιακό σύμπαν την πληροφόρηση’’ και πρόσθεσε ‘’η σοβαρότητα στην ενημέρωση ξεκινάει από τον έντυπο Τύπο’’

Ο κ.Κοτρωνιάς μάλιστα αποδεχόμενος την ιδιαίτερη μνεία του παρουσιαστή της εκπομπής Λάμπρου Πέγκου στον ‘’Λαμιακό Τύπο’’ χαρακτήρισε την εφημερίδα ως ιστορικό έντυπο με ιδιαίτερη προσφορά και συνεισφορά στα κοινωνικοοικονομικά, πολιτικά και πολιτιστικά δρώμενα της Φθιώτιδας και ευρύτερα της Στερεάς Ελλάδας.

Advertisement