Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Η όμορφη παρουσίαση του Πανλιοσιακού

Published

on

Από τη διοίκηση του Πανλιοσιακού λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου:

“Μέσα σε ένα απόλυτα γιορτινό κλίμα ο Πανλιοσιακός παρουσίασε τη Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020, στο γήπεδο 5χ5 στα Άνω Λιόσια, τις νέες του επίσημες εμφανίσεις αγώνων και το φετινό σετ προπόνησης της αντρικής ομάδας.

Οι νέες εμφανίσεις είναι της γνωστής εταιρίας Kappa, σε χρώματα μπλε-άσπρο,

πράσινο -άσπρο ενώ το σετ προπόνησης μπλε-μαύρο.

Μέγας χορηγός για μια ακόμη χρονιά, το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης και Κέντρο Δια Βίου Μάθησης “ΑΛΦΑ” στα Άνω Λιόσια,όπου στέκεται στο πλευρό του Πανλιοσιακού από τα πρώτα του βήματα.

Η παράδοση της αθλητικής ενδυμασίας στους αθλητές πραγματοποιήθηκε παρουσία του τεχνικού διεύθυντη της ομάδος Δημήτρη Πλαβούκου, του Διευθυντή Σπουδών του εκπαιδευτικού οργανισμού “ΑΛΦΑ” κου Αποστόλη Ραβάνη και της υπεύθυνης ακαδημίας και δημοσίων σχέσεων του Πανλιοσιακού, Φωτεινής Κόκκινου.

Ο κ. Ραβάνης μίλησε στους νεαρούς αθλητές για τη σημασία της γνώσης και του αθλητισμού, συμβουλεύοντας τους να προσπαθούν καθημερινά να προοδεύουν και να γίνονται καλύτεροι.

Τόνισε πως το “ΑΛΦΑ” αγκαλιάζει κάθε προσπάθεια που στοχεύει στη νεολαία και βρίσκεται κοντά στην ομάδα του Πανλιοσιακού για νέες κοινές δράσεις.

Από τη πλευρά του, ο Δημήτρης Πλαβούκος ευχαρίστησε τον Διευθυντή Σπουδών του “ΑΛΦΑ” για τη συνεχή προσφορά και στήριξη και ευχήθηκε καλή αθλητική χρονιά, αναφερόμενος σε μερικές εκδηλώσεις που σχεδιάζονται ήδη.

Μετά την περσινή επιτυχημένη χρονιά, φέτος ο Πανλιοσιακός μεταξύ άλλων συμμετέχει για πρώτη φορά στο κύπελλο και το πρωτάθλημα της Β’ΕΠΣΔΑ, ενώ οι ακαδημίες του έχουν ήδη ξεκινήσει με παροχή δωρεάν αθλητικού υλικού και προληπτικών εξετάσεων για τους μικρούς φίλους.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να καλείτε στο 6980236887 και στο 6986716331.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

*Ευχαριστούμε την Εύη Τριανταφύλλου για τη δημοσιογραφική κάλυψη και τις φωτογραφίες”.