Connect with us

stoplekto

Θρίαμβος και κορυφή για την Τροχαία Αθηνών, 4-0 την ΥΑΒΕ

Published

on

Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Αθλητικής Ενωσης Αστυνομικών Ελλάδος η Τροχαία Αθηνών, που κάνοντας καταπληκτική εμφάνιση επικράτησε επί της ΥΑΒΕ με το εμφατικό 4-0 και κατέκτησε την πρώτη θέση για πέμπτη συνεχόμενη φορά.

Οι παίχτες του Παναγιώτη Τσορμπατζόγλου μπήκαν αφηνιασμένοι στο γήπεδο, και μόλις στο 4′ ο Ηλίας Κατραγιάννης ολοκλήρωσε μια εξαιρετική ομαδική ενέργεια και με άψογο πλασέ έκανε το 1-0, ενώ στο 7′  ίδιος παίχτης με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια βρήκε τον Στεφανή που με κοντινό σουτ έκανε το 2-0. Η Τροχαία είχε στη συνέχεια δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες να αυξήσει κι άλλο το σκορ, αλλά δεν τα κατάφερε. Στη συνέχεια η ΥΑΒΕ αντέδρασε και προσπάθησε να μειώσει, αλλά η αστοχία και κυρίως ο εξαιρετικός Τικταπανίδης δεν της το επέτρεψε.

Στο 2ο μέρος η Τροχαία έδωσε χώρο στους αντιπάλους της, και χτυπούσε συνεχώς με φαρμακερές αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές στο 62′ ο Ηλίας Καραγιάννης και πάλι ανέβασε τον δείκτη του σκορ, ενώ στο 69′ ο Κουκοβίνης με φοβερό βολέ έστειλε τη μπάλα να καρφωθεί στο αριστερό παραθυράκι διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 4-0.

ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΘΗΝΩΝ (Παναγιώτης Τσορμπατζόγλου): Τικταπανίδης, Λαγγουράνης, Δαούτης, Σφακιωτάκης, Καραγιάννης Ηλ., Στεφανής, Κουκοβίνης (72′ Παρτάλης), Στρέμπας, Μητράκος (64′ Καραγιάννης Χρ.), Μυλωνάς (80′ Νικολόπουλος), Μανέτας.

ΥΑΒΕ (Γιώργος Δημητρόπουλος): Μπακόλας, Κόκκαλης (62′ Αλεξίου), Μπλίκας (78′ Γρίβας), Κοθράς, Κοντιζάς, Γραμμένος, Βουλτσίδης, Χαραλάμπους, Κωστούλας, Μητροφάνης (72΄Τραγούδας), Καρακάσης (70′ Δαγρές).