Connect with us

4ος Όμιλος

Ιάλυσος-Τράχωνες 3-0

Published

on

Χωρίς να δυσκολευτεί και έχοντας περισσότερο τη… σκέψη του στο ματς της Τετάρτης με την Τριγλια Ραφηνας για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, ο Ιάλυσος που έπαιξε με αρκετές αλλαγές επικράτησε με 3-0 του ΑΟΤ Αλίμου. Η νίκη αυτή έφερε τους τοβόλους στην 4η θέση μαζι με τον Εθνικό έχοντας 52 βαθμούς, ενώ ο Άλιμος παρέμεινε ουραγός. Το ματς δεν αντέχει σε κριτική αφού οι νησιώτες ήταν ανώτεροι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 41′ με τον Καρπαθάκη. Η είσοδος των Σταυλά και Μαθιού προσέδωσε ποιότητα στον Ιάλυσο που έκανε δυο τα τέρματα του στο 88′ με τον Μαθιό να πετυχαίνει ένα εξαιρετικό γκολ, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Πλύγκος.

ΙΑΛΥΣΟΣ(Γιώργος Σάββενας): Παπαδόπουλος, Καμβύσης (65΄ Σταυλάς), Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης (46΄ Φλεβάρης), Φυλακούρης, Σαχινης, Βολονάκης, Κορνελάτος (65΄ Μαθιός), Πλύγκος, Καρπαθάκης, Λύρας

ΤΡΑΧΩΝΕΣ(Νίκος Βαμβακούλας):Μακρίδης Ν, Παυλίδης, Κακούτης, Αφράτης, Κολνιάτης, Ντόντης, Χρήστου, Πετούσης (66΄ Κουρής), Χακραμάς (42΄ Σκαρμπαντώνης), Κατσαδούρας, Ζάχι (59΄ Τσακάλωφ)