Connect with us

4ος Όμιλος

Ιαλυσος-Τριγλια Ραφηνας 2-1

Published

on

Μεγάλη νίκη που τον φέρνει στην 4η θέση της βαθμολογίας πέτυχε ο Ιάλυσος επικρατώντας με 2-1 της Τριγλίας Ραφήνας. Το συγκρότημα του Γιώργου Σάββενα παρότι δεν είχε καλή απόδοση κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο αξιόμαχο που έκλεισε τους νησιώτες στο μεγαλύτερο μέρος του β’ μέρους. Μάλιστα με την ήττα αυτή οι κιτρινμόμαυροι μενουν πίσω στην κατάταξη αφού ήδη έχοντας ένα ματς περισσότερο παραμένουν τρεις βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο Φωστήρα με 49′ βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο α’ μέρος και ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Δήμιζα. Συγκεκριμένα, μετά από σέντρα του Σταυλά ο Αντώνης Αθανασίου από κοντά έγραψε το 1-0. Στο 14′ ο Καραδέμητρος εκτέλεσε το κόρνερ με τη μπάλα να παίρνει περιέργη τροχιά και να καταλήγει στο δοκάρι. Στο 32′ το σουτ Σταύλα έφυγε άουτ, με τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει το συρτό σουτ του Καραδέμητρου. Στο 37′ ο Τσέπας σούταρε έξω από την περιοχή η μπάλα έσκασε μπροστά στον Παπαδόπουλο ο οποίος έδιωξε με υπερένταση. Στο 40′ ο Σπάρταλης βρέθηκε μέσα στην περιοχή της Τριγλίας, όμως ο Δήμιζας ενέργησε σωστά και δεν επέτρεψε στον επιθετικό των γηπεδούχων να χριστεί σκόρερ.

Στην επανάληψη, η Τριγλία πίεσε με τον Σαγανά να περνάει τη μπάλα στον Μιχάλη Παπαδόπουλο, όμως ο Κλεάνθης Παπαδόπουλος πρόλαβε τη μπάλα. Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 68′. Ο Βασιλείου μετά από ωραία ενέργεια σέντρα και ο Σαγανάς με άψογο πλασέ δείγμα της κλάσης του ισοφάρισε σε 1-1. Πάντως, ο Ιάλυσος δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να πάρει και πάλι το προβάδισμα. Συγκεκριμένα στο 80′ η χρυσή αλλαγή του Γιώργου Σάββενα, Παναγιώτης Μαθιός με κεφαλιά βρήκε τον Παφιάκη ο οποίος με ωραίο σουτ έγραψε το τελικό 2-1. Στο 85′ ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος, Παφιάκης έδωσε έτοιμο γκολ στον Αντώνη Αθανασίου όμως ο τελευταίος έστειλε τη μπάλα αρκετά άουτ.

ΙΑΛΥΣΟΣ (Γιώργος Σάββενας): Παπαδόπουλος, Καμβύσης, Κοκκίνης, Παπαδημήτρης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπάρταλης (77′ Μαθιός), Σταυλάς (60′ Μαρίνου), Αθανασίου Π., Αθανασίου Α. (87′ Σαχίνης).

ΤΡΙΓΛΙΑ (Ηλίας Καλοπήτας): Δήμιζας, Κάρδαρης, Μεϊμάρογλου, Δάρας, Τσέπας (62′ Κότσι), Σκαφίδας (78′ Τερζής), Μανδύλης, Κόντι, Καραδέμητρος (46′ Σαγανάς), Βασιλείου, Παπαδόπουλος.