Connect with us

3ος Όμιλος

Κανάρης-Ηρακλής Ψαχνών 1-1

Published

on

Την ευκαιρία να διπλασιάσει τις νίκες του στο πρωτάθλημα και να πάρει ακόμη μια σημαντική βαθμολογική ανάσα έχασε ο Ηρακλής Ψαχνών ο οποίος έμεινε στο 1-1 με τον Κανάρη Νενητών στην Χίο. Οι πράσινοι που με αυτό τον βαθμό αυτόν, έφτασαν τους 10 και απέχουν 5 από την προνομιούχο 9η θέση προηγήθηκαν στο 33′ με πέναλτι του Κρίστο ενώ στην συγκεκριμένη φάση αποβλήθηκε ο Ζεράι για τους νησιώτες. Έξι λεπτά αργότερα την άγουσα για τα αποδυτήρια για λογαριασμό του Ηρακλή πήρε ο Καπνόπουλος, με τους νησιώτες εν τέλει να ισοφαρίζουν με τον Ντάμπο στο 77′ και να σώζουν την παρτίδα, φτάνοντας τους εννέα βαθμούς παραμένοντας παράλληλα στην προτελευταία θέση της κατάταξης.

ΚΑΝΑΡΗΣ ΧΙΟΥ (Μ. Παπαδόπουλος): Κωττατής, Βαϊντερλής, Μονίαρος (46′ Σεζένιας), Γρήγος, Γιοβανάκης, Μελέκος (63′ Πουλάκης), Ζεράι, Γκαμάγκας (48’Κροτσίδα), Ντάμπος, Κωστάλας, Αλεξανδρόπουλο

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γ. Μωυσιάδης): Κουμής, Σπήλιθος, Κόκκαλης, Αθανασίου, Μπριλάκης, Ζαχαράκης, Χασαπίδης,Σενάι, Κρίστο, Καπνόπουλος, Καρακάσινας (82′ Ντέντης)