Connect with us

stoplekto

Κυπελλούχος η Τροχαία Αθηνών, 1-0 στην παράταση την ΥΑΒΕ

Published

on

Η Τροχαία Αθηνών κατέκτησε το Κύπελλο Ποδοσφαίρου Αστυνομικών Υπηρεσιών Ν.Αττικής, αφού επικράτησε στον τελικό με 1-0 στην παράταση την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βουλής των Ελλήνων.

Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αλλά ξεχείλισε από δύναμη και πάθος, αφού και οι δύο ομάδες πάλεψαν μέχρι την τελευταία στιγμή για την κατάκτηση του τροπαίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το τρίτο συνεχόμενο κύπελλο που κατακτά η ομάδα της Τροχαίας, η οποία είναι πολυνίκης του θεσμού με 5 κατακτήσεις.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 95′ όταν ο Μανιδάκης εκτέλεση κόρνερ και ο Κουκοβίνης με κεφαλιά έκανε το τελικό 0-1.

Στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας η Τροχαία είχε δοκάρι με τον Νικολόπουλο.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίχτες, αφού αποβλήθηκαν ο Καρακάσης της ΥΑΒΕ στο 75′ και ο Δαούτης της Τροχαίας στο 88′, αμφότεροι με 2η κίτρινη κάρτα.

ΥΑΒΕ: Μπακόλας, Αλεξίου (64′ Δαγρές), Βουλτσίδης, Κοθράς, Μητροφάνης (100′ Καμπούρης), Δόγκας (76′ Κόκκαλης), Καρακάσης, Οτεμπέρης, Ταμπάκης (76′ Κριπιντίρης), Μίμαρος (100′ Κορλιές), Χαραλάμπους.

ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΘΗΝΏΝ: Τικταπανίδης, Τσιρκινίδης, Μητράκος (118′ Στρέμπας), Δαούτης, Μανάλης, Μπλίκας (65′ Νικολόπουλος), Στεφανής (83′ Μανιδάκης), Κουκοβίνης, Καραγιάννης Ηλ. (65′ Καραγιάννης Χρ.), Ράπτης (110′ Μυλωνάς), Γκιόλας (81′ Μανέτας).

Ο χρυσός σκόρερ Κουκοβίνης

Ο mvp και ο αρχηγός της Τροχαίας Θανάσης Μητράκος, ο υπεύθυνος της ομάδας Γιάννης Δρακόπουλος και ο κόουτς Παναγιώτης Τσορμπατζόγλου που συνέβαλε αποφασιστικά στην κατάκτηση του κυπέλλου με το μαεστρικό του κοουτσάρισμα.

Στιγμές του τελικού…