Connect with us

Διάφορα

Λύτρωση με Δαούτη στις καθυστερήσεις για την Τροχαία Αθηνών, 2-1 με ανατροπή την ΥΑΤ

Published

on

Με γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις, η Τροχαία Αθηνών επικράτησε επί της πολύ καλής ΥΑΤ με 2-1 στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για το πρωτ’αθλημα της Αθλητικής Ενωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Η ΥΑΤ μπήκε πιο ορεξάτη στο γήπεδο, και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 36′ όταν από μπαλιά του Βασιλάκη ο Κίτσιος έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. Η Τροχαία άγγιξε την ισοφάριση στο 43′ αλλά το φάουλ του Κουκοβίνη σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 2ο μέρος η Τροχαία ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και έφτασε στην ισοφάριση στο 68′ όταν μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή ο Τικταπανίδης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 1-1. Η λύτρωση για την Τροχαία ήρθε κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα, όταν στο 90+4′ από σέντρα του Κουκοβίνη ο Δαούτης με κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-2.

ΥΑΤ: Συμεωνίδης, Κουκούλης, Λιάκος, Σακκάς, Πεχλιβανίδης, Μακρής, Ράπτης, Κολοκυθάς (75′ Γιώτας), Κίτσιος (52′ Νιαβής), Βασιλάκης, Μπουτάσης.

ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΘΗΝΩΝ: Κατράνας, Λαγγουράνης, Δαούτης, Λάβδας, Τικταπανίδης, Στρέμπας, Μητράκος, Μυλωνάς, Δεληχατζής (55′ Σφακιωτάκης), Παρτάλης, Τσορμπατζόγλου (33′ Κουκοβίνης).