Connect with us

stoplekto

Μεγάλη νίκη η Τροχαία Αθηνών, 5-1 την ΥΑΤ

Published

on

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα της Τροχαίας Αθηνών, που επικράτησε με 5-1 επί της ΥΑΤ για το πρωτάθλημα Αστυνομικών Υπηρεσιών Αττικής που διοργανώνει η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος.

Αξίζει να σημειωθεί ο αγώνας έγινε σε έντονα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, και πριν την έναρξη του τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Η Τροχαία ήταν ανώτερη σε όλο τον αγώνα και έφτασε δίκαια στη νίκη, ενώ η ΥΑΤ πάλεψε όσο μπορούσε αλλά οι πολλές απουσίες δεν της επέτρεψαν να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Στο 8′ ο Κουκοβίνης έκανε το 0-1, με τον Νικολόπουλο στο 39′ να κάνει το 0-2. Στο 42′ ο Τζιράκης μείωσε σε 1-2, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Η ομάδα του Παναγιώτη Τσορμπατζόγλου καθάρισε το ματς μέσα σε 5 λεπτά, αφού στο 66′ ο Κουκοβίνης έκανε το 1-3, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ηλίας Καραγιάννης που με δύο προσωπικά γκολ στο 68′ και στο 70′ διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

ΥΑΤ: Κορτέσης, Σφύρλας, Τζιράκης, Κολοκυθάς (46′ Ξάμπλας), Μήσιος, Πεχλιβανίδης, Βασιλάκης, Τσιούφης, Αρβανίτης, Γεωργίου, Ηλιόπουλος.

ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΘΗΝΏΝ: Κατράνας, Μητράκος, Δαούτης, Μανάλης (70′ Λαγγουράνης), Στεφανής, Μπούρης, Παρτάλης (60′ Φλώρος), Κουκοβίνης, Στρέμπας (46′ Καραγιάννης Ηλ.), Νικολόπουλος (46′ Κουτσογιαννούλης), Μανέτας.