Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Μεγάλη πρόκριση στο φινάλε το Καλαμάκι, 3-2 εκτός τον Βύρωνα

Published

on

Την έκπληξη της ημέρας πέτυχε το Καλαμάκι, που στο φινάλε κατάφερε να επικρατήσει εκτός έδρας επί του Βύρωνα με 3-2 και να γίνει έτσι η μοναδική ομάδα από την Β’ κατηγορία που πέρασε στους 16 του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Στο 20′ ο Γεροντάρης με πέναλτι έκανε το 0-1, ενώ ο ίδιος παίχτης και πάλι με πέναλτι έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο 2ο μέρος και αφού στο 55′ ο Παπαδημητρόπουλος μείωσε σε 1-2, στο 60′ ο Ιωακειμίδης ισοφάρισε σε 2-2. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν για το τρίτο γκολ, όμως στο 90+2 σε μια αντεπίθεση ο Κατσίποδας με δυνατό σουτ έκανε το τελικό 2-3.

Διαιτητές: Γουρέλης, Αθανασόπουλος, Βλατάκης.

ΒΥΡΩΝΑΣ (Κώστας Τσαβαλιάς): Μενούνος, Ασπιώτης, Κοντονάσιος, Χριστόπουλος, Δημάκης (46′ Παπαδημητρόπουλος), Λουκάς, Σωτηρόπουλος (46′ Καραμπάς), Μπαλαφούτης (67′ Τσαβαλιάς), Πορτάλιος, Πούλιος (46′ Ιωακειμίδης), Ζαφείρης (80′ Θεοδώρου).

ΚΑΛΑΜΑΚΙ (Απόστολος Καφτάνης): Γκιουλής, Ξεζωνάκης, Ζαχαρίου, Γιατράς Ι., Αλτόγλου (80′ Γιατράς Π.), Γκίκας, Σιδεράς (70′ Κατσίποδας), Γεροντάρης, Δεληγιάννης (83′ Λείσος), Τσατσούλης, Χρυσολωράς (48′ Κοτόπουλος ).