Connect with us

3ος Όμιλος

Μεσολόγγης: Πρωταγωνιστές διοίκηση και παίκτες

Published

on

Κλίμα ενθουσιασμού επικρατεί στο στρατόπεδο του ΑΟ Λουτρακίου μετά την νίκη στη Χίο απέναντι στον Κανάρη που σήμανε αυτόματα και παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Ο τεχνικός του συλλόγου, Νίκος Μεσολόγγης, πέρα από την καθιερωμένη ανάλυση που έκανε για το παιχνίδι, έβγαλε το… καπέλο σε διοίκηση και παίκτες για την προσπάθεια αλλά και για την εμπιστοσύνη. Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

Ήταν ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι στη σειρά που είχαμε να δώσουμε όσον αφορά τη μάχη της σωτηρίας. Για άλλο ένα ματς, αν και δεν πιάσαμε υψηλά στάνταρ απόδοσης φτάσαμε σε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Στο β’ γύρο πραγματοποιούμε πορεία πρωταθλητισμού με έξι νίκες μια ισοπαλία και μια ήττα και αυτό δείχνει ότι η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και θα επιδιώξουμε στις τελευταίες έξι αγωνιστικές να δώσουμε συνέχεια στην θετική πορεία και τις καλές εμφανίσεις Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε και δείχνει τόσο στο τεχνικό επιτελείο όσο και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς επίσης και τους πρωταγωνιστές που είναι οι παίκτες μου οι οποίοι έχουν κάνει μια εξαιρετική πορεία σε όλα τα ματς στο β’ γύρο και αποδεικνύουν ότι εκτός από καλοί χαρακτήρες έχουν πολύ καλή ποιότητα σαν ποδοσφαιριστές.

Από εδώ και περά συγκεντρωνόμαστε για το επόμενο ματς με τον Παναρκαδικό στο οποίο θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε σε νικηφόρο αποτέλεσμα ώστε μαθηματικά να κλειδώσουμε το θέμα της παραμονής’.