Connect with us

Διάφορα

Με ανατροπή η Τροχαία 3-2 την Σ.Α.Ε.Α.

Published

on

Την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η Τροχαία Αθηνών, που αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ νίκησε την Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας με 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν το πρώτο τους παιχνίδι στο πρωτάθλημα, και παρά την ήττα άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις.

Μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, στο 50′ ο Παπασπυρόπουλος μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή έκανε το 0-1, σκοράροντας απέναντι στην πρώην ομάδα του. Η απάντηση της Τροχαίας ήρθε άμεσα, και στο 52′ από κόρνερ του Μανάλη ο Λάβδας με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 60′ ο Γεώργας με καταπληκτικό γυριστό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-2, βάζοντας και πάλι μπροστά της Σ.Α.Ε.Α..Ο μως η Τροχαία και πάλι αντέδρασε άμεσα και στο 63′ από φάουλ του Σπάρταλη ο Μανάλης με φανταστικό ανάποδο ψαλίδι έκανε το 2-2. Η ανατροπή ήρθε στο 77′ όταν από μαγική μπαλιά του Κουκοβίνη ο Μανάλης με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΘΗΝΩΝ: Κατράνας, Λαγγουράνης, Δεληχατζής (58′ Μπιλμπίλης), Μητράκος (64′ Κουκοβίνης), Τικταπανίδης, Λάβδας, Μανάλης, Στρέμπας, Τσιρκινίδης (58′ Καραγεώργος Απ.), Σπάρταλης, Καραγεώργος Αθ..

Σ.Α.Ε.Α.: Τζοβάρας, Παπαχρήστου, Αργύρης, Παπασπυρόπουλος, Γκούρλιας (52′ Δούμπαλης), Γεώργας, Μουντράκης, Σταυροπιερράκος (69′ Νείρος), Σερπάνος, Καλαϊτζίδης (70′ Τρύφωνος), Μοσχογιάννης.