Connect with us

Διάφορα

Με εκκωφαντικό τρόπο πήρε την πρωτιά η Τροχαία Αθηνών, 7-2 την ΥΑΒΕ

Published

on

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση η Τροχαία Αθηνών συνέτριψε με το εκκωφαντικό 7-2 την ΥΑΒΕ και πήρε για τέταρτη συνεχή σεζόν την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, αφήνοντας τον αντίπαλο της στην 2η θέση.

Και οι δύο ομάδες πήραν απευθείας την πρόκριση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Στο 6′ ο Γκιόλας με κεφαλιά έκανε το 0-1, ενώ ο ίδιος παίκτης με σουτ στο 13′ έκανε το 0-2. Η ΥΑΒΕ μείωσε σε 1-2 στο 32′ με κεφαλιά του Μίμαρου, με τον Ηλία Καραγιάννη στο 39′ να κάνει το 1-3, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο 69′ ο Κουκοβίνης έκανε το 1-4, ενώ στο 70′ ο Μητροφάνης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-4. Ο Κουκοβίνης στο 78′ με κεφαλιά ζευγάρωσε τα προσωπικά του γκολ κάνοντας το 2-5. Στο 80′ ο Τσαλίκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-6, ενώ το τελικό 2-7 διαμόρφωσε στο 83′ ο Ηλίας Καραγιάννης, πετυχαίνοντας και αυτός το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

ΥΑΒΕ: Χαλκιάς, Γραμματικόπουλος, Κορλιές, Μητράκας, Βουρνάζος (9′ Βουλτσίδης), Οτέμπερης, Ταμπάκης (58′ Μητροφάνης), Κριπιντίρης, Μίμαρος, Καμπούρης, Δόγκας (9′ Χαραλάμπους).

ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΘΗΝΏΝ: Τικταπανίδης (46′ Τσέπερης), Κοντολάτης, Μανέτας, Μητράκος, Μπλίκας, Παπασπυρόπουλος, Μυλωνάς (55′ Τσαλίκης), Χρ.Καραγιάννης, Γκιόλας, Κουκοβίνης, Ηλ.Καραγιάννης.