Connect with us

Διάφορα

Με σπασμένα φρένα στον τελικό η Τροχαία Αθηνών, 4-1 τον Αερολιμένα Αθηνών

Published

on

Κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση στο 2ο μέρος, η Τροχαία Αθηνών επικράτησε με το εμφατικό 4-1 επί της ομάδας του Αερολιμένα Αθηνών, και σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου αγώνα πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος της Αθλητικής Ενωσης Αστυνομικών Ελλάδος για 5η συνεχόμενη φορά.

Αντίπαλος της θα είναι η νικήτρια του ζευγαριού μεταξύ της ΥΑΒΕ (Βουλή) και του ΑΤ Βάρης/Βούλας/Βουλιαγμένης, με την ΥΑΒΕ να έχει επικρατήσει με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι είχε χαμηλό τέμπο, και σημαδεύτηκε από 2 χαμένα πέναλτι. Αρχικά στο 13′ για τον Αερολιμένα όταν ο Παππάς εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, αλλά ο Τικταπανίδης απέκρουσε, ενώ στο 17′ ήταν η σειρά της Τροχαίας να κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του Παρτάλη, Ομως ο Κουκοβίνης που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 2ο μέρος με τις αλλαγές του Παναγιώτη Τσορμπατζόγλου η μορφή του αγώνα άλλαξε, με την Τροχαία να κυριαρχεί απόλυτα έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ηλία Καραγιάννη. Το σκορ άνοιξε στο 52′ όταν ο Γκιόλας ανατράπηκε ενώ ήταν έτοιμος να σκοράρει, και ο Ηλίας Καραγιάννης εκτελώντας εύσροχα το πέναλτι έκανε το 1-0. Στο 59′ ο κεραυνός του Κουκοβίνη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά ο Ηλίας Καραγιάννης και πάλι που ακολουθούσε τη φάση με δύσκολο πλασέ από πλάγια έκανε το 2-0. Στο 63′ ο Γκιόλας με μαγική μπαλιά έβγαλε τον Βάρρα μόνο με το αντίπαλο τέρμα, και ο τελευταίος με άψογο πλασέ έκανε το 3-0. Στο 73′ ο Ηλίας Καραγιάννης με φανταστική ατομική ενέργεια και άπιαστο βολέ έξω από την περιοχή έκανε το 4-0. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 84′ όταν ο Σταματίου με καταπληκτικό σόλο απέφυγε ‘οποιον βρ’ηκε μπροστά του και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΘΗΝΩΝ (Παν.Τσορμπατζόγλου): Τικταπανίδης, Λαγγουράνης (46′ Λάβδας), Σφακιωτάκης, Δαούτης (79′ Μητράκος), Βάρρας, Στεφανής, Γκιόλας (67′ Στρέμπας), Κουκοβίθνης (60′ Μυλωνάς), Καραγιάννης Χρ. (79′ Μανέτας), Νικολόπουλος (46′ Καραγιάννης Ηλ.), Παρτάλης (46′ Μανάλης).

ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (Λ.Αγγελόπουλος): Θεοδωράκης, Μπασάνος, Χρυσίνας, Σταματίου, Σαρδλέλης, Τσορλιανός (53′ Βιδάκης), Παπαδόπουλος (53′ Παρασκευόπουλος), Τσίκλος (63′ Κουρουβακάλης), Παππάς, Γιουβρής, Μπαντής.