Connect with us

Συνεντεύξεις

Μιχελής: “Η Κηφισιά πληροί όλες τις προδιαγραφές για να πετύχει τον στόχο της ανόδου”

Published

on

Πέρυσι ο Θανάσης Μιχελής ήταν ένας από τους πορτιέρο που ξεχώρισε με την παρουσία του στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Σταθερή παρουσία, καθοδηγητής της αμυντικής γραμμής του Ηλυσιακού, με οξυδέρκεια και ηρεμία στο παιχνίδι του και πάνω απ’ όλα με καίριες επεμβάσεις.

Όλα αυτά ανάγκασαν τους ανθρώπους της Κηφισιάς να κινηθούν αστραπιαία κάνοντας δικό τους τον τερματοφύλακα που είχαν αρκετές ομάδες ψηλά στη λίστα τους.

Με παρουσία εξαιρετική και έχοντας τη… γνώση του πρωταθλητισμού δεδομένου ότι πριν από δυο χρόνια στον 7ο όμιλο πανηγύρισε με τον Αήττητο Σπάτων την άνοδο, ο Μιχελής το ίδιο θα επιδιώξει να πετύχει και φέτος και με τους «κυανόλευκους» δικαιώνοντας με αυτό τον τρόπο την διοίκηση της Κηφισιάς για την επιλογή της.

Ο ικανός πορτιέρο μίλησε στην ιστοσελίδα μας για τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στο σύλλογο των βορείων προαστίων.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Γιατί επέλεξες την ομάδα της Κηφισιάς;

Επέλεξα την ομάδα της Κηφισιάς καθως από την πρώτη κιόλας προσέγγιση μου έδειξαν το πόσο πολύ με ήθελαν. Η επικοινωνία μας ήταν άψογη και σεβάστηκαν απόλυτα όλα μου τα θέλω.

-Ποιος ήταν ο λόγος που δεν συμφώνησες με τον Ηλυσιακό;

Θεωρώ ότι ο κύκλος μου στην ομάδα του Ηλυσιακού είχε κλείσει. Κρατάμε τις όμορφες στιγμές και προχωράμε παρακάτω.

-Πάροτι κάθε σεζόν έχεις προτάσεις από ομάδες που ανήκουν σε υψηλότερο επίπεδο, γιατί επιλέγεις να αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική;

Το ποδόσφαιρο αδιαμφισβήτητα είναι κάτι που αγαπω παρά πολύ. Η επόμενη μεγάλη μου αγάπη είναι τα οικονομικά, πάνω στα οποία έχω αποκτήσει πτυχίο και τα τελευταία δυο χρόνια εργάζομαι παράλληλα και σε αυτό. Οι υποχρεώσεις της Β´ εθνικής, δυστυχώς, δεν θα μου επέτρεπαν να τα συνδυάσω.

-Θεωρείς ότι έχει ολα τα φόντα για να πετύχει το στόχο της ανόδου η Κηφισιά;

Θεωρώ πως η ομάδα της Κηφισιάς πληροί όλες τις προδιαγραφές για να επιτύχει τον στόχο της ανόδου. Τόσο λόγω των μεταγραφών που έχουν γίνει όσο και λόγω της διοικητικής σταθερότητας και αξιοπιστίας.

-Το γεγονός ότι θα βρεις παλιούς σου συμπαίκτες στη νέα σου ομάδα θα σε κάνει να εγκλιματιστείς πιο γρήγορα;

Το ότι θα βρω παλιούς μου συμπαίκτες στη νέα μου ομάδα σίγουρα είναι κάτι που βοηθά στο να εγκλιματιστώ ακομη πιο γρήγορα. Και σε ομαδικό επίπεδο όλο αυτό συμβάλει στη δημιουργία ομοιογένειας καθιστώντας την ομάδα ακόμη πιο ανταγωνιστική.

-Το σκέφτηκες πολλές ημέρες για να πεις το “ναι”;

Ο τρόπος προσέγγισης και αντιμετώπισης που είχα από τη διοίκηση της ομάδας με έκαναν να πω πολύ γρήγορα το ναι.

-Τι θεωρείς ότι λείπει από την κατηγορία;

Οι υποδομές είναι σίγουρα ένας τομέας στον οποίο χρειάζεται να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή.

-Ποιες ομάδες συγκαταλέγεις ως φαβορί για τον τίτλο εκτός από την Κηφισιά;

Πιστεύω πως ακόμη είναι νωρίς για να μιλήσουμε για φαβορί. Σιγουρα, πάντως, εκτός από την Κηφισιά και οι ομάδες της Καλλιθέας και της Θύελλας Καμαρίου έχουν κάνει αξιόλογες προσθήκες.

-Οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;

Οι φιλοδοξίες μου για άλλη μια χρόνια είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να συμβάλω καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μου. Θεωρώ ότι έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ και θα είμαστε από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν.