Connect with us

stoplekto

Μπαλάρα η Τροχαία Αθηνών, 7-2 την ΔΙΑΣ Αθηνών Α’

Published

on

Παίζοντας κατά διαστήματα καταπληκτικό ποδόσφαιρο, η ομάδα της Τροχαίας Αθηνών επικράτησε με το εντυπωσιακό 7-2 επί της ΔΙΑΣ Αθηνών Α’ και πέτυχε την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η ομάδα της ΔΙΑΣ έκανε την δική της προσπάθεια, αλλά φυσιολογικά υπέκυψε εκυψεστην ανωτερότητα των αντιπάλων της και υπέστη την πρώτη της ήττα.

Στο 8′ ο Τσιρκινίδης με σουτ έκανε το 0-1, με τον Κασπίρη στο 24′ με συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 29′ ο Βάρρας με έξοχο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα για να γίνει το 1-2, ενώ στο 32′ ο Σπάρταλης με φοβερό μακρινό σουτ έκανε το 1-3. Στο 41′ ο Λάβδας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4, σκοράροντας για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Στο 53′ ο Τσιρκινίδης με το 2ο προσωπικό του γκολ έκανε το 1-5. Στο 66′ η ΔΙΑΣ είχε δοκάρι με τον Κασπίρη, ενώ στο 71′ ο Ηλίας Καραγιάννης με άψογο πλασέ έκανε το 1-6. Στο 75′ ο Κασπίρης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι μείωσε σε 2-6, ενώ το φάουλ του Ηλία Καραγιάννη στο 77′ σταμάτησε στο δοκάρι. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 79′ όταν ο Δαούτης με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του και με δύσκολο πλασέ έκανε το 2-7.

ΔΙΑΣ ΑΘΗΝΏΝ Α’: Ζουρνατζής, Ευστρατίου, Διαμαντής (46′ Κατσινέλης), Καργιώτης, Σιελούλης, Αρβανίτης, Ντζίμας, Μάλλιος, Δημητρίου, Κασπίρης, Κολλιός.

ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΘΗΝΏΝ: Κατράνας, Μητράκος, Μυλωνάς, Δαούτης, Σπάρταλης, Καραγιάννης Χρ., Καραγιάννης Ηλ., Τσιρκινίδης, Λάβδας, Νικολόπουλος (48′ Τσέπερης), Βάρρας.