Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μπαράζ Α’ ΕΠΣΑ: Προτελευταία στροφή…

Published

on

Προβιβασμός - Υποβιβασμός ΕΠΣΑ

Με την 5η (προτελευταία) αγωνιστική συνεχίζονται το Σάββατο οι αγώνες μπαράζ της Α’ κατηγορίας, από όπου θα προκύψουν οι δύο ομάδες που σε νέα μπαράζ με τους πρωταθλητές των άλλων Ενώσεων θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Το Σάββατο στις 16:30 ο Αρης Πετρούπολης θα υποδεχτεί την Αγία Παρασκευή, και το Χαλάνδρι θα παίξει με τον Χολαργό. Ο Αρης έχει 9 βαθμούς, η Αγία Παρασκευή 7, το Χαλάνδρι 4 και ο Χολαργός 2.

Τα πράγματα αρχίζουν σιγά σιγά να ξεκαθαρίζουν. Ο Αρης Πετρούπολης βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του ενός από τα δύο εισιτήρια, αφού χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για να το εξασφαλίσει. Αγία Παρασκευή και Χαλάνδρι θα παλέψουν για το άλλο εισιτήριο, με τη Σάντα πάντως να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα, αφού αν δεν ηττηθεί την τελευταία αγωνιστική από το Χαλάνδρι εντός έδρας παίρνει το εισιτήριο, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στην Πετρούπολη. Το Χαλάνδρι θέλει να φέρει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Αγία Παρασκευή το Σάββατο, έτσι ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει την τελευταία αγωνιστική το 2ο εισιτήριο, θέλοντας πάντως νίκη με 2 γκολ διαφορά εκεί, αφού αν νικήσει με ένα γκολ διαφορά θα έχουμε νέο μπαράζ. Ο Χολαργός έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες, αφού θέλει δύο νίκες και παράλληλα να κάνει δύο ήττες η Αγία Παρασκευή.

Το πρόγραμμα των δύο τελευταίων αγωνιστικών είναι το εξής;

ΣΑΒΒΑΤΟ 16:30

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Β’: Αρης Πετρούπολης- Αγία Παρασκευή

ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Χαλάνδρι- Χολαργός

ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00

ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Αγία Παρασκευή- Χαλάνδρι

ΧΟΛΑΡΓΟΥ Α’: Χολαργός- Αρης Πετρούπολης