Connect with us

3ος Όμιλος

Νίκη για Καλαμάτα, 1-0 τον Παναρκαδικό

Published

on

Η Καλαμάτα ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι στον 3ο όμιλο αφού με τέρμα πυο σημείωσε ο Παναγιωτόπουλος στο 29′ επικράτησε με 1-0 του Παναρκαδικού και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Η Μαύρη Θύελλα έδειξε περισσότερη θέληση για τη νίκη και έχοντας ως φύλακα άγγελο τον τερματοφύλακα, Θωμά, ο οποίος είπε ‘όχι’ στο 90+4(!) στην εκτέλεση πέναλτι του Τσόφλιου, κατάφερε να πάρει ένα τρίποντο ύψιστης σημασίας που την φέρνει στην 11η θέση μαζί με τον Αιολικό. Από την άλλη, το συγκρότημα του Γιώργου Αντωνόπουλου έμεινε πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή ωστόσο θα είχε την ευκαιρία να αποφύγει την ήττα έαν το σουτ του Καδδά στο 89′ δεν πήγαινε μόλις άουτ.

Όσον αφορά τον αγώνα ,έγινε καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες όπου δημιούργησαν φάσεις ενώ η Καλαμάτα είχε δοκάρι στο 45′ με τον Σαλαπάτα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Θωμάς, Γαλανόπουλος, Καλαγκάνης, Λένγκα, Νινιός, Τσιμικλής, Αγγελόπουλος, Ρήγας, Παναγιωτόπουλος (78′ Ίλιεφ), Κερμενίδης (70′ Κωνσταντινίδης), Αθανασόπουλος (61′ Κραστόβτσεφ)

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ψυχογιός, Ασεν, Μπούτας (75′ Μηλιώτης), Κυριακόπουλος, Χατζόπουλος, Σταθουλόπουλος, Σαλαπάτας (53′ Χρήστου), Δήμος (66 Αρώνης), Τσόφλιος, Καδάς, Κώτσιρας