Connect with us

4ος Όμιλος

Νίκη-ψυχολογίας για ΠΑΟ Κρουσώνα

Published

on

Νίκη-ψυχολογίας στην προσπάθεια που καταβάλει για την αποφυγή του υποβιβασμού πανηγύρισε ο ΠΑΟ Κρουσώνα ο οποίος στο Κρητικό ντέρμπι κατέβαλε την αντίσταση του Ερμή Ζωνιανών επικρατώντας με 1-0. Το τέρμα που σημείωσε ο Καλεμάκης στο 81′ μετά την εκτέλεση κόρνερ του Σκούφου ήταν αρκετό για να χαρίσει το πρώτο τρίποντο στους ασπρόμαυρους οι οποίοι πλέον μπορούν να κοιτούν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έμειναν για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς βαθμό παραμένοντας κάτω από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοιι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο χάνοντας κλασσικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Στην επανάληψη οι Ηρακλειώτες ήταν καλύτεροι και έδειξαν υπομονή στο παιχνίδι τους γεγονός που τους δικαίωσε ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κορτσινίδη στο 76′ με δεύτερη κίτρινη

ΠΑΟΚ: Κουρουπάκης, Τσοχαταρίδης(37’ Γιαννακάκης), Μπάμπης, Κανδηλάκης, Καλεμάκης, Καρυπίδης, Μανιδάκης, Νηστικάκης(76’ Χύζι), Πήλιος, Ανωγειανάκης(53’ Σκούφος), Σαβελίδης.

Ερμής Ζωνιανών: Καρακούτσης, Κορτσινίδης, Γιακουμάκης, Ανυφαντάκης, Ταβλαδωράκης, Τζανής, Σκουτέλης(82’ Στρατήγης), Μπαστάνης(53’ Σταθόγλου), Κατσικοκέρης, Μπέρκης(66’ Σούκιας), Πλουσής Β.