Connect with us

4ος Όμιλος

Νιόπλιας: «ΟΦΗ και Ιωνικός δεν ανήκουν στη Γ Εθνική»

Published

on

Στο παιχνίδι της Κυριακής (17/4, 4μμ) με τον Ιωνικό στη Νίκαια, είναι στραμμένα τα βλέμματα όλων στον ΟΦΗ. Ενας ακόμη τελικός στην μάχη της ανόδου.

Ενα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα με  ιστορία. Μια αναμέτρηση απο τα…παλιά που θα θυμίσει μάχες των δυο ομάδων, στην μεγάλη κατηγορία.

Στον ΟΦΗ αντιμετωπίζουν με μεγάλο σεβασμό την ομάδα του Ιωνικού και προετοιμάζονται για μια σπουδαία αναμέτρηση, για την 27η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Νιόπλιας μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr για το παιχνίδι με τον Ιωνικό, αναφέρθηκε στο παρελθόν των δυο ομάδων και ευχήθηκε να γίνει μια αναμέτρηση αντάξια της ιστορίας των δυο συλλόγων.

Οπως τόνισε ο τεχνικός του ΟΦΗ «παίζουμε μια ιστορική ομάδα, η οποία όπως και ο ΟΦΗ, δεν ανήκει στην Γ Εθνική.

Ο Ιωνικός όπως και ο ΟΦΗ, είναι ομάδα που έπαιξε Ευρώπη, έχει μεγάλη ιστορία στην μεγάλη κατηγορία, γήπεδο, εγκαταστάσεις, φιλάθλους. Σίγουρα δεν ανήκει στην Γ Εθνική. Θα θυμηθούμε παλιές καλές αναμετρήσεις, των δυο ομάδων στην μεγάλη κατηγορία και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Για τον ΟΦΗ η μάχη της ανόδου συνεχίζεται και περνάει και την Κυριακή απο τη Νίκαια. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, προέρχεται απο ένα σημαντικό σερί νικών και έχει καταφέρει να φέρει την κατάσταση στα χέρια της για την άνοδο. Η προσπάθεια όμως συνεχίζεται όπως τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ.

«Είναι 4 παιχνίδια και τα βλέπουμε με το ίδιο μάτι. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι  σε γήπεδο με φυσικό χόρτο, απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο και σκεφτόμαστε μόνο αυτό το παιχνίδι» συμπλήρωσε ο τεχνικός της κρητικής ομάδας.