Connect with us

4ος Όμιλος

Ντάλλας: «Σημασία έχει η νίκη»

Published

on

Το γκολ που πέτυχε ο Αλέξης Ντάλλας ήταν ουσιαστικά ένα τεράστιο boost στη ψυχολογία της ομάδας που πέτυχε το πρώτο της διπλό σε ένα παιχνίδι που ήταν κομβικό, αλλά και απέναντι σε ένα αντίπαλο  που προερχόταν από ένα απόλυτα θετικό αποτέλεσμα  στο «Γεντί Κουλέ».

Οι Πειραιώτες μπορεί να μην έπαιξαν το σούπερ ποδόσφαιρο, αλλά επέδειξαν πάθος -δύναμη  και σθένος  κάτω από όχι ιδιαίτερα εύκολες συνθήκες όχι μόνο για εκείνους αλλά και τον Αστέρα μιας και  ο αέρας δυσχέραινε   τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών  και των δύο ομάδων.

Ο άνθρωπος που έκρινε την τύχη του ματς  δεν ήταν άλλος από τον Αλέξη Ντάλλα. Ο μέσος του Εθνικού πέτυχε ένα γκολ από το…. σπίτι του  που στο μπάσκετ θα το λέγαμε σουτ εκτός λογικής  για τρεις πόντους ,αλλά  και σε ποδοσφαιρικούς λόγους πάλι τρίποντο  είναι αφού χάρισε τρεις βαθμούς στην ομάδα.

Ο  έμπειρος μέσος μίλησε στο Ethnikos 24, για το γκολ και τη σημασία της νίκης.  «Πάντα όταν πετυχαίνεις ένα γκολ που κρίνει  την έκβαση ενός αγώνα είναι σημαντικό, ωστόσο θέλω να πω ότι  αυτή  η νίκη είχε τριπλή σημασία. Εκτός από τους τρεις βαθμούς που πήραμε, καταφέραμε και την πρώτη νίκη μακριά από την έδρα  μας, ανεβάσαμε ψυχολογία και παράλληλα κάναμε και εμείς το δικό μας δώρο στο σύλλογο που κλείνει 92 χρόνια.»

Οσο για το γκολ που πέτυχε: » Πήρα τη μπάλα και προσπάθησα να τη στείλω  όσο το δυνατόν με πιο φάλτσα προς το τέρμα. Βοήθησε και λίγο ο αέρας και μπήκε το γκολ. Το ότι σκόραρα πάντως για εμένα δεν έχει σημασία. Ας το βάζε και ένα περιστέρι που θα πέρναγε.  Σημασία έχει η νίκη και τα υπόλοιπα δεν μετράνε.

Για  τη συνέχεια, ο Ντάλλας τόνισε: «Πήραμε τρεις  βαθμούς που θα αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερη σημασία αν κερδίσουμε το παιχνίδι απέναντι στο Ηράκλειο.Οπως έχουμε πει από την αρχή της χρονιάς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Αξίζει να  αναφέρουμε ότι από τον Εθνικό δεν είχαν κανένα παράπονο. όσον αφορά  τη φιλοξενία του Αστέρα Βάρης, τονίζοντας ότι στο δεύτερο γύρο υπάρξει ανάλογη φιλοξενία