Connect with us

stoplekto

Ξανά στη Β’ Πειραιά ο Πυθαγόρας, 2-2 με την ΑΕ Σαλαμίνας

Published

on

Πραγματικό «θρίλερ» διεξήχθη στο γήπεδο του Μοσχάτου, όπου παιζόταν μια Κατηγορία. Η άνοδος κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης άλλαξε χέρια τρεις φορές, για να καταλήξει τελικά στον Πυθαγόρα Περάματος, ο οποίος αν και έμεινε δυο φορές πίσω στο σκορ από την ισχυρή ΑΕ Σαλαμίνας, είχε τις απαντήσεις και με το «χρυσό» τελικό 2-2 επανέρχεται μετά από 5 χρόνια στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Οι νησιώτες μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση, καθώς χρειαζόντουσαν μόνο νίκη για να πάρουν την πρώτη θέση των πλέι οφ. Κατάφεραν να προηγηθούν στο 33’ με τον Καλάι, ενώ στο 45’ κράτησαν το σκορ, με τον γκολκίπερ Τσαγκάρη να αποκρούει την εκτέλεση πέναλτι του Κυριτσιμπασάκη.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Πυθαγόρας κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει με τον Μαρτσόπουλο στο 50’. Η ΑΕΣ πήρε εκ νέου το προβάδισμα λίγο αργότερα με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Καλάι.

Οι Περαματιώτες όμως δεν το έβαλαν κάτω και με λυτρωτή τον Τριανταφύλλου στο 67’ πήραν τον πολύτιμο βαθμό που χρειαζόντουσαν για να πανηγυρίσουν την άνοδο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πυθαγόρας  είχε στον πάγκο του τον γενικό αρχηγό κ. Καρρά και  τον Αλέκο Καραπετσάνη σαν τεχνικό, ελλείψει του προπονητή Δημήτρη Μάνσαλη που απουσίαζε λόγω ταξιδιού στην Αμερική.

Διαιτήτευσε ο Δαμιανάκης.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Λιοκουκουδάκης, Σαραντόπουλος, Παπαδρόσου, Καρπάθιος, Τρίτσας, Τριανταφύλλου(89’ Μηλιώνης), Κυριτσμπασάκης(92’ Καρράς), Αθανασίου, Μαρτσόπουλος(84’ Κοκκίνης), Ιωσηφίδης(74’ Κωνσταντίνου), Δαμαλίδης.

ΑΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Τσαγκάρης, Πανταζής, Παπαπαναγιώτου, Σιγάλας(91’ Μακρής), Καλάι, Ντούκα, Δουμένης(84’ Πάλλας), Σκιαθίτης, Πούτος, Παπαθεοχάρης(63’ Πέτσι), Ιλάνογλου.