Connect with us

''STOPLEKTO'' ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Οι απόστρατοι με τον αντιπρόεδρο των Αθηναίων διαιτητών Φ.Τζουραμάνη στον Α.Στεφανή 

Published

on

Τα οικονομικά και θεσμικά αιτήματα των αποστράτων αξιωματικών και υπαξιωματικών του Στρατού βρέθηκαν στο επίκεντρο της εθιμοτυπικής συνάντησης που είχαν με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και επίτιμο αρχηγό Γ.Ε.Σ Αλκιβιάδη Στεφανή,τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Α.Α.Υ.Σ.
Ο κ. Στεφανής στην διάρκεια της συζήτησης που διεξήχθη σε κλίμα συναντίληψης, αλληλοκατανόησης και εποικοδομητικής προσέγγισης της ατζέντας των προβλημάτων δεσμεύτηκε ότι θα μεριμνήσει προσωπικώς και θα προωθήσει στην νέα κυβέρνηση που θα αναδείξει η κάλπη της 25ης Ιουνίου τα δίκαια ,όπως τα χαρακτήρισε, αιτήματα των αποστράτων οι οποίοι υπηρέτησαν την πατρίδα με πίστη ,αφοσίωση και αυταπάρνηση.
Το προεδρείο του συνδέσμου των αξιωματικών και υπαξιωματικών ε.α. εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους για την  άμεση ανταπόκριση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στα αίτημά τους και ευχήθηκαν στον κ. Στεφανή κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντα που ανέλαβε να επιτελέσει ,με υψηλό αίσθημα ευθύνης σε αυτή την ευαίσθητη, μεταβατική και κρίσιμη συγκυρία.
Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του συνδέσμου Ανχης (ΥΓ) ε.α. Πεππές Δημήτριος, ο Αντιπρόεδρος Ανχης (ΤΘ) ε.α. Μπαϊρακτάρης Λεωνίδας, ο Γεν. Γραμματέας Σχης (ΥΓ) ε.α. Αθανασίου Θεόδωρος, ο Επίτιμος Πρόεδρος- Κοσμήτορας Σχης (ΓΥΣ) ε.α. Λίγκας Κωνσταντίνος και το Μέλος του Δ.Σ Σχης (ΥΓ) ε.α. Τζουραμάνης Φώτιος, ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος των Αθηναίων διαιτητών.

Advertisement