Connect with us

''STOPLEKTO'' ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Ο Έλβις Πρίσλεϊ, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα και η Όλγα

Published

on

‘’Αν δεν φας θεριό, θεριό δεν γίνεσαι..!!! ” λέει η λαϊκή παροιμία.

Και ο Στέφανος που γνωρίζει από λαϊκές εκφράσεις και έδωσε πολλές ‘’κερδοφόρες’’ μάχες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με τα θεριά μιας τράπεζας που κυβερνά τον κόσμο- ‘’Goldman Sachs’’- δεν δίστασε ούτε στιγμή, μόλις διάβασε το ..Απολυτήριο  με τις λέξεις… που του έστειλε ο Αλέξης.

Αποδέχτηκε την πρόκληση , αυθωρεί και παραχρήμα…

‘’Βρείτε μου αντίπαλο. Και πάμε…’’

Και ο ‘’μάγος’’ ο Αλέξης, σαν έτοιμος από καιρό… έβγαλε από το ‘’καπέλο’’  την Όλγα..με το image το καλό και..δη το κοινοβουλευτικό.

Αν την κερδίσει ο Στέφανος γράφει Ιστορία και ο Αλέξης χάνει οριστικώς και αμετακλήτως, το πολυπόθητο  ραντεβού με την εξουσία..

Γιατί ο Αλέξης ..το θεριό. ο μπαλαδόρος, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα της πολιτικής,θα  έχει χάσει το ματς και όχι η Όλγα…

Ποιος θα ασχοληθεί άλλωστε ξανά με έναν μάγο που πέρασε η μπογιά του και κανείς δεν αναζητά τα μαγικά του?

Δεν είναι δα και λίγο να χάνεις ακόμα και από τον διάδοχο του θρόνου σου, στην Κουμουνδούρου…

Αν όμως ο Αλέξης κερδίσει το στοίχημα με την Όλγα, τότε ξαναμπαίνει στο παιχνίδι και το 2027 θα μπορέσει να αντιμετωπίσει -όπως το επιθυμεί διακαώς- τον κακό του ..δαίμονα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Και ο Στέφανος όμως, o ροκ σταρ της πολιτικής ,που ήρθε για να μείνει και όχι για να φύγει, δεν πρόκειται να πάει χαμένος ….θα φτιάξει το Όλο-δικό του ψηφιακό κόμμα, το μετα-Μοντέρνο και το μετα-Πολιτικό, με Φιλελεύθερο, Οικολογικό και Κεντροαριστερό προσανατολισμό και θα εισέλθει στο τερέν… το κοινοβουλευτικό.

‘Ηδη δέκα βουλευτές πίνουν νερό στό όνομά του…

Advertisement