Connect with us

''STOPLEKTO'' ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Ο Γ.Σιαδήμας παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του – Το μισό Υπουργικό  Συμβούλιο στην Εκκλησία !!

Published

on

Το πιο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της πολύχρονης και πολυσήμαντης επαγγελματικής διαδρομής του στα Μ.Μ.Ε, υπέγραψε την Κυριακή ο καταξιωμένος δημοσιογράφος-παρουσιαστής της δημόσιας τηλεόρασης Γιώργος Σιαδήμας‘’ομολογώντας’’,ενώπιων Θεού και ανθρώπων στον Ι.Ν. του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι, τον έρωτά του για την εκλεκτή της καρδιάς του εκπαιδευτικό Ελίνα Κήττα, η οποία ανταποκρίθηκε ασμένως .

Το τρισευτυχισμένο ζευγάρι λάμποντας από χαρά, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και αντάλλαξε αιώνιους όρκους πίστης και αγάπης, προκαλώντας έντονα συναισθήματα συγκίνησης στους οικείους τους, στον κουμπάρο τους Κυριάκο Λιανό, στους εκατοντάδες φίλους τους και στο μισό Υπουργικό Συμβούλιο της κυβέρνησης που παρέστη στην τελετή!!!

Μετά τις ευχές και τα κουφέτα στον Ναό του Πολιούχου της Αθήνας ,όλοι οι καλεσμένοι μαζί με τα κυβερνητικά στελέχη τίμησαν με την παρουσία τους το γαμήλιο γλέντι, όπου ο δημοφιλής τραγουδιστής και προσωπικός φίλος του γαμπρού Ηλίας Βρεττός τους διασκέδασε με τις λαϊκές επιτυχίες του, ως τις πρώτες  πρωινές ώρες.

Στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια πάντως κοινή ήταν η χιουμοριστική διαπίστωση, ότι ο Γ.Σιαδήμας κατάφερε να γεφυρώσει το ‘’χάσμα’’ εκκλησίας και κυβέρνησης που άνοιξε πρόσφατα, αφού κορυφαίοι υπουργοί  ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του και παρέστησαν στο μυστήριο του γάμου στον Ι.Ν. του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη με ευλάβεια .

Mεταξύ άλλων διακρίναμε την Υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, τον αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας Νίκο Παπαθανάση, τον Υπουργό Μετανάστευσης και ασύλου Δημήτρη Καιρίδη, τον Υπουργό κλιματικής κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, την Υπουργό κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, τον Υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνο Κυρανάκη, τον Διευθυντή του Γραφείου τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρη Τσιόδρα καθώς και τους βουλευτές της Ν.Δ. Νικήτα Κακλαμάνη και Χρήστο Κέλλα, τον βουλευτή Φθιώτιδας και συντονιστή τομεαρχών της Κ.Ο.του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σαρακιώτη, τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παύλο Χρηστίδη, τον εκπρόσωπο τύπου της Ν.Δ. Νίκο Ρωμανό, τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο, τον Νικόλα Φαραντούρη που ήδη υπέβαλε την υποψηφιότητά του για να διεκδικήσει μια θέση στην Ευρωβουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον γνωστό εργατολόγο Κώστα Τσουκαλά που έγκυρες πληροφορίες τον φέρουν να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

  • ??????????

Advertisement