Connect with us

''STOPLEKTO'' ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Ο Νίκος Φίλης της Αριστεράς του ήθους και των ιδεών 

Published

on

Στην τελική ευθεία για τις κάλπες της 21ης Μαΐου ο Νίκος Φίλης, ανεβάζει στροφές και διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών του στην Α’ Αθήνας, με μπαράζ δημόσιων εμφανίσεων, ομιλιών και περιοδειών σε όλες τις γειτονιές, τις πλατείες και τα στέκια της πρωτεύουσας.
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Παιδείας, με ήπιο και μετριοπαθές προφίλ και ριζοσπαστικό ,προγραμματικό και πολιτικό λόγο, αναλύει διεξοδικά τα επίδικα διακυβεύματα της συγκυρίας και παρουσιάζει τις θέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με σαφήνεια και πληρότητα ενώ απαντάει σε όλα τα ερωτήματα, ακόμα και τα πιο δύσκολα για την παράταξή του, που του θέτουν οι πολίτες.
Στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας του που δίνει έμφαση σε συζητήσεις και επαφές πρόσωπο με πρόσωπο με τους συμπολίτες του, την Τετάρτη συναντήθηκε με πολυπληθή ομάδα φίλων της ευρύτερης Αριστεράς, της Οικολογίας και των κινημάτων και συζήτησε -επί μακρόν- μαζί τους τις δυνατότητες συμπόρευσης και συστράτευσης στον στόχο της προοδευτικής διακυβέρνησης.
Ο Νίκος Φίλης σε όλες τις μετρήσεις, φανερές και κρυφές στην Α’ Αθήνας για την σειρά εκλογής των υποψηφίων, βρίσκεται στην πρώτη τριάδα των προτιμήσεων των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.
Σ.Σ. Στην κεντρική φωτό διακρίνονται η γνωστή δικηγόρος των Αθηνών Καίτη Μπαρακάκου, ο Νίκος Φίλης, ο πρώην υφυπουργός Παιδείας και πρώην πρύτανης του Ε.Κ.Π.Α Θεοδόσης Πελεγρίνης και η επιχειρηματίας στον χώρο του τουρισμού και πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου ”ΟΙ ΑΙΝΙΑΝΕΣ” Μαρία Λαϊνά.
Advertisement